Zpět na seznam
(2) Všechno možné
(19)Vše okolo stránek

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: 14.4.2012 - probíhá přesun na nový web hosting

Jeste by se mi libilo, kdyby text v editoru nebyl cerny na tmave sede ;-)

browser: Opera 11.62,  vcera to bylo ok

2012-04-15 00:00:00

RE:
Anders napsal/a :

Jeste by se mi libilo, kdyby text v editoru nebyl cerny na tmave sede ;-)

browser: Opera 11.62,  vcera to bylo ok

Ahoj,

Mno toto jsem upravoval, protože jsem chtěl změnit nastavení stylů v editoru, ale nechce se mi aktualizovávvat stylizační soubor u tohoto editoru, Mozilla Firefox si stále pamatuje prvně načtený soubor. Pouze nově příchozí jako jsi ty měli tento ošklivý vzhled :-). Ale dal jsem to opět zpět. Doupravím příště. Teď se ještě starám o lepší pozice ve vyhledávačích

Není co řešit,peníze posíláme.Při dnešních cenách je to pro většinu z nás zanedbatelná položka.Stránky fungovat musí,bez nich by nešlo domluvit asi vůbec nic.Luděk už bude vědět,co a komu je třeba poplatit.

Jinak pro   xMuncheNx : Tento příspěvek jsem se snažil vložit na titulní stránku jako komentář k článku

Stránky Fazer clubu a nový hosting

Ale nic se nezobrazilo.Je to jen připomínka,chyba je možná u mne,nebo v mém prohlížeči :-)

Hmm, komentáře pod článek fakt vložit nejdou.

já nechci štourat do věci IT , ale nechápu jaký je význam slov Další a Předcházející ? když čtu knihu a řekl bych další, tak tomu rozumim ze pujdu ze str10 na 11. Tady když dám "další" tak jdu na příspěvek z "20tého na 10tého". Rozuměl bych tomu když budu na první straně že půjdu na "další"tj "druhou. A jen ještě jeden malý postřeh- v druhém Příspěvku muenchena z 15.4.  je odkaz a když na něho kliknu tak mě to odhlásí a chce to po mě abych se přihlásil .

Tak i za hafikovy penízky poslány děkujeme za vše a doufame, že se co nejdřív uvidíme.

RE:
Luděk (admin) napsal/a :

Hmm, komentáře pod článek fakt vložit nejdou.

Moc se omlouvám :-). Již opraveno :-) Komentáře již přidávat jdou

pitrysek3 napsal/a :

...

Omlouvám se, snad jsi nepsal něco dlouhého

Pejrak napsal/a :

já nechci štourat do věci IT , ale nechápu jaký je význam slov Další a Předcházející ? když čtu knihu a řekl bych další, tak tomu rozumim ze pujdu ze str10 na 11. Tady když dám "další" tak jdu na příspěvek z "20tého na 10tého". Rozuměl bych tomu když budu na první straně že půjdu na "další"tj "druhou. A jen ještě jeden malý postřeh- v druhém Příspěvku muenchena z 15.4.  je odkaz a když na něho kliknu tak mě to odhlásí a chce to po mě abych se přihlásil .

Ano ano problém je ten, že jsem to programoval pouze pro ty jenž mají žazení od nejstaršího po nejnovější :-). Toto opravím :-), ale asi až zítra :-)

Zdarec, peníze posílám!!!

Kačáky na web jsou na cestě :) Ať se daří to všechno zdárně odladit.

Peníze dnes poslány.Díky za práci kolem stránek,přeji pevné nervy. *Říká : Super*

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :
Luděk (admin) ,
Počet Hostů 1
Počet členů 1
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT