Anders napsal/a :
Jeste by se mi libilo, kdyby text v editoru nebyl cerny na tmave sede ;-) browser: Opera 11.62, vcera to bylo ok |
Ahoj,
Mno toto jsem upravoval, protože jsem chtěl změnit nastavení stylů v editoru, ale nechce se mi aktualizovávvat stylizační soubor u tohoto editoru, Mozilla Firefox si stále pamatuje prvně načtený soubor. Pouze nově příchozí jako jsi ty měli tento ošklivý vzhled :-). Ale dal jsem to opět zpět. Doupravím příště. Teď se ještě starám o lepší pozice ve vyhledávačích
Není co řešit,peníze posíláme.Při dnešních cenách je to pro většinu z nás zanedbatelná položka.Stránky fungovat musí,bez nich by nešlo domluvit asi vůbec nic.Luděk už bude vědět,co a komu je třeba poplatit.
Jinak pro xMuncheNx : Tento příspěvek jsem se snažil vložit na titulní stránku jako komentář k článku
Ale nic se nezobrazilo.Je to jen připomínka,chyba je možná u mne,nebo v mém prohlížeči :-)
já nechci štourat do věci IT , ale nechápu jaký je význam slov Další a Předcházející ? když čtu knihu a řekl bych další, tak tomu rozumim ze pujdu ze str10 na 11. Tady když dám "další" tak jdu na příspěvek z "20tého na 10tého". Rozuměl bych tomu když budu na první straně že půjdu na "další"tj "druhou. A jen ještě jeden malý postřeh- v druhém Příspěvku muenchena z 15.4. je odkaz a když na něho kliknu tak mě to odhlásí a chce to po mě abych se přihlásil .
Luděk (admin) napsal/a :
Hmm, komentáře pod článek fakt vložit nejdou. |
Moc se omlouvám :-). Již opraveno :-) Komentáře již přidávat jdou
pitrysek3 napsal/a :
... |
Omlouvám se, snad jsi nepsal něco dlouhého
Pejrak napsal/a :
já nechci štourat do věci IT , ale nechápu jaký je význam slov Další a Předcházející ? když čtu knihu a řekl bych další, tak tomu rozumim ze pujdu ze str10 na 11. Tady když dám "další" tak jdu na příspěvek z "20tého na 10tého". Rozuměl bych tomu když budu na první straně že půjdu na "další"tj "druhou. A jen ještě jeden malý postřeh- v druhém Příspěvku muenchena z 15.4. je odkaz a když na něho kliknu tak mě to odhlásí a chce to po mě abych se přihlásil . |
Ano ano problém je ten, že jsem to programoval pouze pro ty jenž mají žazení od nejstaršího po nejnovější :-). Toto opravím :-), ale asi až zítra :-)