Zdravím Vás všechny,
od 5.4.2012 zde byly neupravené texty a spousty dalšího. Musel jsem přejít na novou verzi kódování znaků, aby to bylo vše úhlednější. A tak jsem na to šel 2 způsoby. Celkově jsem nad tím ztrávil zhruba 10 hodin času a ani nemám tušení, jestli mi to někdo zaaplatí. Nebylo to nutné a ani to Luděk po mě nechtěl. Rozhodl jsem se pro to sám, protože se mi tyto stránky moc líbí a rád se na ně koukám.
Máte tu již krásných 1200 registrovaných a dost aktivních členů a to mi dělá radost.
A tak jsem se chtěl hlavně omluvit za tyto třídenní problémy se stránkami, ale mohu prohlásit, že jsme udělali další ohromný krok kupředu. Vyřešil jsem tím vyhledávání a řazení všeho.
Tak vám všem přeji hodně zdaru a ať stránky sloužej!
Váš Web Master
Martine, možná to ani není na první pohled patrné, ale každá věc , která zlepší cjhod stránek je pro nás přínosem. Jsme moc rádi, za čas, který stránkám věnuješ a ceníme si tvého zájmu o ně i když tě k tomu nikdo nepobízí!
Data na stránkách stále přibývají a úpravu řazení pokud tomu rozumím poznáme nejvíce ve vyhledavači, nebo v databázích (článků, členů apod.) To, že se našim stránkám nelíbila v řazení písmena s háčky bylo nejmarkantnější.
Díky za odvedenou práci a co se týká honoráře, určitě se domluvíme.
Luděk admin stránek.