Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ6
(120)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Fazer FZ6 N - jaký máte tankavak ? Pomozte s výběrem

Fazer FZ6 N - jaký máte tankavak ? Pomozte s výběrem
Dobrý den, prosím o radu a zkušenosti s tankvakem pro Yamahu Fazer FZ6 N. Moje představa je, aby tankvak měl pláštenku, fólii na mapu a navigaci, dal se nosit na zádech jako batoh a byl ze třech dílů a dala by se měnit jeno velikost (na malý a velký výlet ). Prosím poraďte, kdo něco takového má na svém Fazeru a pěkně mu to sedí na nádrži , od jakého výrobce tankvak je (případně bližžší označení) a odkaz na fotky a internet. Díky Vám všem za odpovědi.
2010-06-02 00:00:00

Já teda mám tankvak z LIDLU a jsem s ním spokojen. Uvnitř má pláštěnku, kterou v případě potřeby  natáhneš přes něj, fólii na mapu  a popruhy  k použití jako batoh  má taky. Cena se pohybovala  kolem 600,-kč ( v akci)   Teda není ze tří dílů, ale má tři postranní kapsy navíc a samozřejmě je  u něj možnost  měnit velikost. Jsem s ním plně spokojen. Po M.Morávce pošlu  fotky a  pokusím se sehnat  adresu výrobce.   Každopádně si myslím, že  za takovou cenu ho s touto výbavou nikde neseženeš - tedy mimo  každoroční akce v Lidlu

Je to v podstatě jedno jaká značka to bude, jen si dej pozor, aby boky nebyly moc tvrdé. Protože zrovna FZ6-ka má dost tvarovanou nádrž a nepodajný tankvak pak špatně sedí. Já léta používal český od firmy Lojzo. S pláštěnkou a batohovými zády a byl jsem s ním moc spokojen.
Záleží jak často a v jakém počasí ho budeš používat. Pokud každou vyjížďku - počítej s tím, že to na laku nádrže bude časem vidět. Stačí párkrát jet za auty v dešti a píseček udělá své!
(Dnes dávám přednost kufrům a tankvaku s nosičem přidělaným 4 šroubky na hrdle nádrže.)
Koupil jsem u Louise tankvak i s pláštěnkou a popruhem přes rameno za 19,95Eur a nosič 9,95Eur ZDE. Není sice moc velký, ale je roztažitelný na výšku a navíc mám 3 kufry, tak mi stačí. Navíc na stejný nosič používám i malou ledvinku na doklady.

Je možné si sortiment firem POLO a LOUIS objednat i v Čechách, odkaz a kalkulátor cen je ZDE.

Já mam taky ten z LIDLu a max spokojenost , dvě velikosti na výšku , pláštěnka , folie, pak na dně je další folie jen na mapu , když nechceš tahat celej tankáč , třeba jen na mobil a tak. Byla to loňská akce , ty letos byli uplně jiný , takový na sporťáky , vypadal suprově , ale funkčnost už sem trochu postrádal.

Mam ho tady na fotce v profilu , tak se mrkni , akurát na nádrži mýho staršího fazera vycházej zrovna blbě ty magnety, je taková hranatá nahoře, na bývalé XJ 600 seděl líp , ale drží dobře , tak to neřešim :-)

Na fotce je prázdnej a nerozeplej na druhou velikost. Dá se nosit na zádech , přes rameno , prostě supr věc za 599,- ale jestli ještě bude v akci zrovna tenhle , to ti nikdo nezaručí... mimochodem mam ještě odtud i plachtu na motorku , používám v práci , perfektní a jen za 199,-  když sem viděl třeba ceny u Louise , tak sem se divil ... mam ji vyzkoušenou a paráda ;-)

já mám taky ten z Lidlu a jak bylo řečeno, tak nemá chybu. Asi před měsícem ho někdo prodával na netu (osobně nevim proč) za pár korun, tak to zkus projet. A má i nacvakávací popruhy, kdyby jsi měl třeba umělou nádrž :-) nebo to chtěl dát na sedlo.
2010-06-03 00:00:00

Hele, je to zvlastni ale taky se musim pridat...koupil jsem supr vypadajici tankvak od souseda harlejare za 200,- ze se mu na jeho stroj moc nehodi..zkoumal jsem ho ze je za tu cenu nejakej moc peknej, chtel sem mu dat vic, ale odmitnul me s tim ze vic nechce. Kroutil sem hlavou a pochopil sem to az po nejaky dobe kdyz sem zjistil ze to je ten opevovanej z LIDLU!!! Musim rict ze bych nikdy nerek ze se zrovna tam da sehnat neco co za to stoji, ale tohle je fakt povedenej kousek! Palec nahoru!! :)))
2010-12-15 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 2
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ