Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(85)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Kožlany 2011

Kožlany 2011
kurnik pejraku, koukej to sem zase dopsat, at se máme na co těšit, bo mě z tej zimy už snad hrábne  :o)))
2011-01-21 00:00:00

Kožlany 2011

Kožlany 2011

Ahoj všem kamarádům z jedné stopy.

Se Zlatkou Vás opět po roce chceme pozvat na další setkání členů a přátel „Fazer clubu“.

Již čtvrtým rokem se bude konat v příjemném prostředí kempu „ Ve Mlejně“ u Kožlan 20.-22.5.2011.

Příjezd je možný po silnici „27“ od Plzně nebo od Žatce přes Kralovice, kde je odbočka u autosalonu na Rakovník  na silnici „229“ a po asi 5 km jsou Kožlany. Za Kožlanami, asi 650 metrů v prudké levé je sjezd do kempu  „Ve Mlejně “. Další možnost je i přímo od Rakovníka. Jen pro orientaci z Brna je to pouhých 300 km,  z Českých Budějovic asi 175 km, z Pardubic asi 200 km. Nejdál to bude mít jako každý rok naše Vosenka .

Letošní  sobotní trasu ještě nejsem schopen popsat, jelikož ještě nemám úplně jasno, kterou ze tří variant zvolím.

Také letos jako už podvakráte nám bude sobotní večer zpříjemňovat Pavel Vildman na saxofon a jeho kolega Honza na varhany.

Cena je pro nás stejná jako loni : 550Kč na osobu za 2 noci + 2x polopenze .

Kdo bude chtít přijet,  pošlete prosím na můj níže uvedený účet zálohu 550kč. Nejpozději však do 30.4.2011. !!!    Tato záloha je na dvě noci s 2x polopenzí pro jednu osobu.  Prosím napište také přesně (do zprávy pro příjemce), kdo peníze posílá, to pro správnou evidenci platících. Je to i z dalších důvodů, jako je upřesnění požadavků na noční úložný (ne)pořádek atd. Míst je k dispozici 72, takže se nebojte o postel, ale kdo se přihlásí dříve bude mít místo v hlavní budově. Později přihlášení budou mít chatky s topením.

V případě vyčerpání !!! ubytovací kapacity bude možné si postavit stan . V tomto případě sdělí cenu paní vedoucí při příjezdu.

Číslo účtu - 3403538001/5500    Je třeba, abych z převodu poznal, kdo peníze posílá!

E-mail   krnoul.josef@volny.cz Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny    (pro případné dotazy!)

Každý se zúčastňuje na vlastní riziko a zodpovídá sám za sebe!                                                                                                                Pejrak.

P.S.   Původně to mělo být překvapení, ale jelikož by se každý musel finančně podílet, tak to dávám do placu k diskuzi, pro ty, kteří se letos zúčastní.

Předběžně mám domluvené natočení celého sobotního dne profesionálním kameramanem, který točí pro TV Prima i další. Nabídl mě cenu 2500 a jelikož by se paní vedoucí s námi podělila , protože to zároveň bude jako reklama kempu, tak by to vyšlo ani ne 50Kč na osobu.  Kdo pak bude chtít DVD, tak bude stát 80Kč s originálním potiskem a obalem. Myslím, že je to velmi slušná cena. Prosím o Vaše názory do konce února. Děkuji

Dle Vašeho většinového zájmu nebo nezájmu potvrdím, nebo zruším účast kameramana.

V případě že nás většina bude pro filmovou dokumentaci našeho setkání, vyjde sraz celkově na 600 Kč za osobu.

Jedna malá technická.

Prosím zájemce o účast aby se s případnými dotazy ohledně ubytování obraceli pouze na mne e-mailem !!! Po domluvě s paní vedoucí je organizace ubytování plně na mě, aby nevznikala nedorozumění. Vím, že většina si je vědoma, že jsme v kempu,  kde jsou vícemístné pokoje a ne v 4**** hotelu , takže nejde vyhovět každému dle jeho představ co se týká soukromí !

Děkuji  Pejrak

2011-01-22 00:00:00

No, když tam bude saxík, tak to tam budem určitě s mámou taky!
2011-01-23 00:00:00

No a protože mě vypršela platnost inzerátu na prodej Máni a já ho jak na potvoru zapomněl obnovit :-))))))) Tak můžu slíbit, že s Renčou dorazíme oba. A když už bude ten saxík, tak si kuwa zabékáme néééééééé?

ollé
no když bude aj ten můj milovaný saxík, tak už začnu šetřit na nějaký ten taxík, abych se zúčastnila, že, bzz ollé

Taky se těším, to čekání je úmorné.

Já za chvilku začnu okusovat zdi jak už bych jezdil... Taky už se tešim na Kožlany

Tak už
jsem vysondoval co a jak letos bude , takže jsem to hned napsal a Luděk mě to sem vložil . tak čtěte a pište
2011-01-25 00:00:00

Paráda, tak hned zejtra si píšu volno, určitě to bude zase super, na kameru určitě přispěju.

2011-01-26 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 3
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ