Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(91)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Kožlany 2011

Tak hlásím že jsem to včera přivezl , je to úžasnej stroj , chvíli jsem si připadal teda jako v autoškole , páč to řízení je na tom uplně jiný , těžiště je hodně dole , než jsem se naučil projíždět zatáčky tak to trvalo celou cestu z Č.Budějovic a to cca 180km , vyzkoušel jsem si i extrém , celou cestu z Příbrami až do Rakovníka v bouřce a lijáku , ale nohy boty suchý , na silnici potoky vody ale mokne jen helma , ruce a časem trochu hrudník ,  nechá se to fakt na tom ject i dost dlouho ale nesmí se zastavit :-D. Spotřeba za tu cestu 3,5l a nešetřil jsem to nějak, max rychlost jsem měl 135 km/h , cestovní rychlost se nechá držet i docela delší dobu 110 km/h uplně v pohodě , samozřejmě to chvíli trvá než se to rozjede ale na obsah 250 ccm a váhu stroje 180 kg hodně slušný. Ale to pohodlí , hodíte si nohy kam chcete dopředu doprostřed dozadu , opěrka pro řidiče , nefouká , tam jsem vylez z auta rozlámanej a na tomhle bych to mohl ject klidně 2x nechápu , naprosto mě to pohodlí uchvátilo a to nejsem žádnej prcek a hubeňour ....no kdo tohle nikdy nezkusil tak to nepochopí. Naprosto jsem zapoměl že nemám pod zadkem 100 koní , ale jen 21...
Tak když mi do toho nic nepřijde tak na vyjížďku jsem ráno v Kožlanech ;-)  Jinak jsem teda bohužel ztratil spolujezdce v podobě manželky , která tomu říka koloběžka s motorem , že to prý neni motorka a nikdy si na to nesedne :-(
Jinak první dnešní fotky mam v profilu...
2011-05-01 00:00:00

Pěknej kočár,podstatný je že jsi s ním spokojenej a že je pohodlnej,tak v Kožlanech,to musí vyjít.

Spolujezdec je na tom skoro stejně,jako na mojí motorce :-).Tak se tedy uvidíme v Kožlanech.Zkusím si na to aspoň sednout,pokud mne necháš.

Určitě , a  mimochodem... spolujezdec už svolil a má za sebou prvních 11km v křesle X9 ale vzpomíná a stýská se jí po Fazeru , ještě ve čtvrtek ráno byl v garáži a když přišla z práce tak už tam nebyl...

Ahoj přátelé a kamarádi Fazer clubu.

Tak máme konec dubna a máme tady i uzávěrku přihlášek na letošní „Kožlany“. Letos se NásVás přihlásilo (zaplatilo) zatím 41 lidí a ještě několik přátel má odklad na květen. Zhruba týden před srazem také dají vědět i kolegové z FC ze Slovenska zda dojedou. Takže letošní Kožlany by byli i první mezinárodní, protože Čmelo je už náš. :-))) V případě, že se ještě někdo rozhodnete na poslední chvilku, přijet mezi nás tak je ještě pár míst volných, takže vás ještě uložíme do vyhřívaných chatek. V tomto případě mne kontaktujte ale pouze e-mailem, děkuji. Nebude nás tolik aby jsme museli stavět stany!      Na všechny přihlášené se moc těšíme  

Pejrak a Zlatíčko    

zdraví Vás FC SK
Ahojte, tak sa na Vás všetkých veľmi tešíme, medzinárodné Kožlany, Pepko to si pekne napísal, verím, že nám vyjde aj  trocha slniečko a s ním dobrá nálada.
My už tiež moc na stany nie sme, ale keby predsa tak si možme aj takto zaspomínať na naše mladé časy, keď sme ešte nemali ani motorky, len chuť vždy niekam na víkend vyraziť s partiou a gitarou. 
Čo sme na nete pozerali areál Kožlan, tak je to moc pekné prostredie a určite tam bude veľmi príjemne. Tešíme sa aj na výjazd s prehliadkou zámku (hradu).

S pozdravom Amper a spol, alias FAZER SLOVAKIA COMPANY
2011-05-04 00:00:00

Rodinko, stříhám metr a vychází mi ještě 10 dní do Kožlan! Se už nemůžu dočkat! Proč se to tak vleče a ten víkend tak rychle uteče? ;o( Každopádně ať už sme tam všeci pohromadě! Jupííííí! :o)
2011-05-10 00:00:00

Já už se taky nemůžu dočkat :-((((
2011-05-11 00:00:00

Já už se těším!!! A hrozně moooooc...:-)

Ani , nebudu psát , jak my se na Vás všechny přihlášené těšíme !!!

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 8
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ