Tak hlásím že jsem to včera přivezl , je to úžasnej stroj , chvíli jsem si připadal teda jako v autoškole , páč to řízení je na tom uplně jiný , těžiště je hodně dole , než jsem se naučil projíždět zatáčky tak to trvalo celou cestu z Č.Budějovic a to cca 180km , vyzkoušel jsem si i extrém , celou cestu z Příbrami až do Rakovníka v bouřce a lijáku , ale nohy boty suchý , na silnici potoky vody ale mokne jen helma , ruce a časem trochu hrudník , nechá se to fakt na tom ject i dost dlouho ale nesmí se zastavit :-D. Spotřeba za tu cestu 3,5l a nešetřil jsem to nějak, max rychlost jsem měl 135 km/h , cestovní rychlost se nechá držet i docela delší dobu 110 km/h uplně v pohodě , samozřejmě to chvíli trvá než se to rozjede ale na obsah 250 ccm a váhu stroje 180 kg hodně slušný. Ale to pohodlí , hodíte si nohy kam chcete dopředu doprostřed dozadu , opěrka pro řidiče , nefouká , tam jsem vylez z auta rozlámanej a na tomhle bych to mohl ject klidně 2x nechápu , naprosto mě to pohodlí uchvátilo a to nejsem žádnej prcek a hubeňour ....no kdo tohle nikdy nezkusil tak to nepochopí. Naprosto jsem zapoměl že nemám pod zadkem 100 koní , ale jen 21...
Tak když mi do toho nic nepřijde tak na vyjížďku jsem ráno v Kožlanech ;-) Jinak jsem teda bohužel ztratil spolujezdce v podobě manželky , která tomu říka koloběžka s motorem , že to prý neni motorka a nikdy si na to nesedne :-(
Jinak první dnešní fotky mam v profilu...