Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(91)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Kožlany 2011

Detektorojc
já mám křídla, ale nefunkční :-((
2011-02-08 00:00:00

ahojte Fazeráci
Sme zo Slovenska a tiež organizujeme niečo podobné ako  Stretnutie Yamaha Fazer. Tento rok budeme mať už druhý ročník, zatiaľ nás je pomenej (začiatky), a počul som o Vás, že tu niečo pripravujete. Boli by sme radi ak by sme sa mohli spoznať.
Vaša stretko bude niekde ako som čítal v Kožianoch, ešte neviem presne kde to je ale nájdem to, ak by to bolo pre nás teraz ďaleko, tak by sme sa určite stretli z Vami niekde bližšie.
Zatiaľ ahojte.
Amper
2011-02-10 00:00:00

Nazdárek Slovensko
Ahoj Fazeráci,nevím odkud přesně jste ale z Kožlan do Valašských Klobouků je to po dálnici

Délka trasy: 420,6 km  Čas trasy: 4 h 12 min, plus to co je od Vás na hranice, zdraví Zbyněk.

2011-02-11 00:00:00

Nazdar
Prečítal som si pozorne Vašu tému o stretku. Radi by sme medzi Vás prišli, dnes už padli aj nejaké návrhy ako to celé zorganizovať. Uvidíme podľa záujmu koľkí sa prihlásia, potom si napíšeme.

Zbyněk, my sme vačšina zatiaľ z Bratislavy, možno sa pridajú aj z iných okresných miest Slovenska, uvidíme koľko bude voľného miesta na ubytovanie.
My to máme od nás (BA) tiež niečo cez 400km, dá sa ísť aj po diaľnici aj vedľajšou, ale asi vzhľadom k vzdialenosti možno uprednostníme niečo rýchlejšie.

Zatiaľ ahojte
2011-02-12 00:00:00

Odhlášený uživatel
Nazdárek všichni! Ještě se balím na hory a už tady čtu o srazu na dvoukolákách:o)) Tak to je super. Určitě bych se chtěla přijet podívat, ale jek je mým špatným zvykem, bude rozhodnuto až těsně před odjezdem. A jak tak čtu, je zájem veliký o účast, takže si vezmu stan a cpacák a složím své unavené tělo venku. Paráda:o) Co se týká natáčení jednoho dne profíkem, myslím, že to není nutné. Líbí se mi naše záznamy:o) Mějte se..lidičkové:o)
2011-02-17 00:00:00

Nika....... Koukám, že jsi si opičku jako avatara nechala???? Tak to jsem asi dobře vybral :-)
2011-02-17 00:00:00

Odhlášený uživatel
Pitrýsek.....jasně, vidím v ní přesnou podobu mého já:o)) Děluji ti ..líp bych nevybrala:o)

2011-02-20 00:00:00

Tak my taky s Andrei dorazíme.Už se těšíme :-)
2011-02-20 00:00:00

Tak Pepo, penízky jsou na cestě.
Rezervuj nám prosím naši komůrku.
Děkuji, Blanka. :-)
2011-02-22 00:00:00

RE:
BlankaŠ napsal/a : Tak Pepo, penízky jsou na cestě.
Rezervuj nám prosím naši komůrku.
Děkuji, Blanka. :-)
Tu už máte pronajatou napořád ! Snad jen v případě Vaší absence by tam nocoval nekdo jiný. Zlatíčko říkala , že už přiběhli a prý trochu víc.
2011-02-22 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ