Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(91)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Kožlany 2011

Jak říká naše Vosa "tak děcka co je s Vámi"   blíží se naše letošní Kožlany. a tím i uzavírka přihlášek.
 Už vidím u mne v seznamu, že i letos se sejdeme opět ve správné sestavě, jako vždy. Snažíme se, aby se Vám co jste se přihlásili líbilo a měli na co vzpomínat. 
2011-04-23 00:00:00

Tak poslušně hlásím že u mě došlo k zásadní změně a můj bělouš už nepřijede... dneska navždy opustil mojí garáž a tímto se s vámi loučím jako Fazerák ...
2011-04-28 00:00:00

To, jako že už žádný jiný oř nebude???
2011-04-29 00:00:00

To jako v Clubu úplně končíš a nebo přesedláváš?

No , jak bych to .... :-) , chtěl jsem presedlat na cestovni enduro typu Varan , strom atd. , ale po hlubokym uvažování a skutečnosti že jsem na Fazeru nalítal 2500 km za rok a z toho 1500 km do práce která je vzdálená 7 km , tak na to mi stačí nějaký prdítko , Velkou mašinu jsem proto ,,zatím,, zavrhnul a s přibívajícími  zdravotními problémy zad a nohou jsem se rozhodl (možná se mi budete smát) pro většího skútra o obsahu 250ccm. Na tom že jste fajn parta , co jsem stačil poznat loni v Kožlanech to nic nemění , členství v klubu přeci už dávno není podmíněno typem stroje, to je ve všech klubech okolo stejný, akurát teda nevim jesli by jste rozdejchali Racka na skútru na vyjížďce :-))) , to asi ne , bych se cejtil dost blbě :-))) , ale kdo ví co mě zase za rok napadne , každopádně stroj jedný stopy u mě v garáži bude už navždycky , snad mě pochopíte , spíš ti starší ...vosa taky musela z nějakých důvodů prodat , a to byla ikona klubu :-)
V klubu nekončím , rád se s Vámi aspoň tady na foru budu dělit o nějaký zkušenosti a občas poklábosit , třeba zdědim nějaký many a budu si moct dovolit ještě další stroj ;-)

Hm... všechno má nějaký svůj vývoj a i konec. Jistě jsi to dobře zvážil. Skútr není vůbec špatný rozhodnutí a s 250kou bys stíhal i při společné vyjížďce. A na případné posměváčky se můžeš ..... a nebo i něco jinýho. Já najezdím s bídou 2tis. km ročně, ale věřím, že před podobné rozhodnutí nebudu ještě dlouho postavenej. Zatím to vidím tak, že pokud budu schopen přehodit nohu přes sedlo, motorky se nezbavím. To jsem udělal před dávnými a dávnými časy (tak dávnými, že někteří mladší členové clubu nebyli ještě ani na světě) v době totální nouze a pak mi po ní bylo dlouho móóc smutno.

Buď si jistej že by se Ti nikdo nesmál, to, jak se to bude vyvíjet dál je jen Tvá věc no a ten Varánek, Ty jsi vysoký a pro Tebe i lepší posed než na Fazeru,kámoš ho má ,je po operaci zad a nemůže si ho vynachválit,náklon na řidítka není pomalu žádný.Tak šťastnou volbu ať už je jakákoliv.

RE:
Racek napsal/a : ...... jsem se rozhodl (možná se mi budete smát) pro většího skútra o obsahu 250ccm.

Tak to rozhodně není špatná volba!
Zítra si jedu taky pro jednoho. Kupuji si Aprilia Leonardo 250.
Vodou chl 4-takt, žere 2,5l/100km a uhání skoro 140km/h !
Taky ho chci na cestování do práce, jelikož je mi na to mašiny líto. Ale tu neprodám!!!! :-))

Tak to jsem rád že jsem našel i u Vás pochopení , no já jinak jedu zítra na Piaggio X9 250 r.v. 2004...líbilo se mi už když jsem měl ještě XJ 600 S Diversiona , právě na to dojíždění do práce je to supr , já si ale bohužel nemůžu dovolit mít dvě motorky. Budu mít dva italy , auto i motorku :-) , už se docela těšim na to křeslo pro hosta s opěrkou...
Jinak se omlouvám Pajrakovi že jsem mu tady zaflákal vlákno o Kožlanech...

Jak už tady bylo řečeno,na vyjížďce v Kožlanech by si stíhal v pohodě,nejede se přeci žádná střelba.A složení motorek je pokaždý hodně různý.Já jsem tam na superbiku taky jedinej,tak jestli koupíš,tak osedlej skůtra a přijeď do Kožlan.
2011-04-30 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 3
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ