No , jak bych to .... :-) , chtěl jsem presedlat na cestovni enduro typu Varan , strom atd. , ale po hlubokym uvažování a skutečnosti že jsem na Fazeru nalítal 2500 km za rok a z toho 1500 km do práce která je vzdálená 7 km , tak na to mi stačí nějaký prdítko , Velkou mašinu jsem proto ,,zatím,, zavrhnul a s přibívajícími zdravotními problémy zad a nohou jsem se rozhodl (možná se mi budete smát) pro většího skútra o obsahu 250ccm. Na tom že jste fajn parta , co jsem stačil poznat loni v Kožlanech to nic nemění , členství v klubu přeci už dávno není podmíněno typem stroje, to je ve všech klubech okolo stejný, akurát teda nevim jesli by jste rozdejchali Racka na skútru na vyjížďce :-))) , to asi ne , bych se cejtil dost blbě :-))) , ale kdo ví co mě zase za rok napadne , každopádně stroj jedný stopy u mě v garáži bude už navždycky , snad mě pochopíte , spíš ti starší ...vosa taky musela z nějakých důvodů prodat , a to byla ikona klubu :-)
V klubu nekončím , rád se s Vámi aspoň tady na foru budu dělit o nějaký zkušenosti a občas poklábosit , třeba zdědim nějaký many a budu si moct dovolit ještě další stroj ;-)