Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(90)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Malá Morávka

Ahoj, bohužel se mi nepodařilo udat pracovní sobotu a obchod nemohu zavřít, proto mně velice mrzí, že se na Morávku nedostanu *Brečí*. užijte si to. Snad příště. *Brečí*

2012-04-15 00:00:00

Ahojte závodníci - Vosenko.... tak Morávka opět bez nás :(.... byl to můj první sraz a na něj nikdy nezapomenu, super lidičky, super atmosféra, prostě bájo... loni těhule, letos bez financí :(... přeji vám hezké počasí a šťastné krásné vyjížďky.. bleška prostřednictvím pídi ;)--- nějak se mi nepodařilo přihlásit 

Rendo a Píďo, nebojte, ještě nějaké Morávky budou*Vyplazuje jazyk*(tedy doufám), takže nevěste hlavy, je mi to sice líto, ale letos taky něco vynechám, snad příští rok bud zaae líp*Cití se chytře*

Píďo, taky na ten náš první sraz vzpomínám....pokaždé, když zařizuji termín, tak si vybavuji, jak jste všichni dojeli, jak jsme si hned všichni padli do oka, jak jsem couvala do zatáček a vy na mě všichni čekali*Je pobaven*a taky , jak jsmevyjeli ten Praděd, nebo Luďku Ještěd???*Je vysmátý*....no dost nostalgie, dejte sem aspoň nějaké fotose své rodinky...bzz ollé

Odhlášený uživatel

Já se na tu jarní Morávku snad nikdy nedostanu Zklamaný

Seznam

Luděk, Andrsovi, Honza, Ladis, Raduška, Táta s Mamů, Slávek s chotí, Hafíci, Dušan13, Mojmír, Salfík, Kubulka,  Machoska s Bořkem, Zbyněk, Čmela a jeho milá . Nezapomeňte PLAVKY, třeba je užijm při vyjížďce, jak bude pršet.

Začínám se modlt k Dědovi Pradědovi*Cití se chytře*. Jinak se na Vás všechny moc, moc těším, berte sebou dobrou náladu, ostatní nějak dopadne*Vyplazuje jazyk*bzz ollé

Vosenko, modlíš se málo.... už od noci u nás leje jako z konve.... Tak přitlač *Vyplazuje jazyk*

neboj, přestne, zítra bude hezky, tady už neprší a na Morávce taky neprší, ještě dostanu aktuální zprávu kolem 12 hodiny odpoledne, takže jeďte pomalu a bzz ollé na místě*Vyplazuje jazyk*

Celou noc lilo, ráno bylo mokro, tak jsem jel raději do práce autem.

Je 9.15h V Praze je zataženo, neprší ale fouká "celkem slušný" západní vítr.

To se to bude uhánět s větrem v zádech! *Je veselý*

Už aby bylo odpoledne! Vidím to tak kolem 20.00h na Morávce.

jj, Luďku, hlavně opatrně s tím větrem v zádech!!

Praha 13.15h - A chčije, a chčije.......Zklamaný

Podle meteoradaru to o moc lepší nebude, vše jde na Morávku.

Hele Voso, jsi vůbec věřící?

To modlení k Pradědovi Ještědovi ti moc nejde! *Je pobaven*

Schránka01.jpg

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 7
Počet členů 0