Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ1
(31)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Montáž -PODMOTOROVÝ KLÍN

Montáž -PODMOTOROVÝ KLÍN
Zdravím ! Mám dotaz.....koupil jsem od Motoforzy podm. klín na Fazera 08 a pro upevnění došly i unverzální držáky ze kterých jsem jelen. Už jste to někdo přidělával ??? Rád přivítám jakoukoliv radu / foto. Dík Stenlys http://www.motoforza-czech.cz/yamaha_1000_fazer_06_spodni_dil_pod_motor.html (držák je pouze do roku 05) http://www.motoforza-czech.cz/ruzne_doplnky.html (druhý obr.)
2010-03-31 00:00:00

Nazdar, nedávno jsem taky koupil klín pod motor, ale od   firmy  motolamino. Zatím jsem ho nemontoval  jelikož musím ještě udělat  barvu, mrknu na to ,nafotím a můžeme porovnat .Myslím, že by to mělo být standardně osazeno lešením a úchytama. Na FZ6 jsem neměl problém, takže i u FZ1 by to mělo sednout .  Písni   susterla@seznam.cz

OK. Ještě jednou dávám odkaz na ty univerzál držáky (nevím jestli se sem dá vložit foto ???) Dík S. http://www.motoforza-czech.cz/ruzne_doplnky.html

Ahoj! Tady to máš vložené. Jsou to univerzální držáky, které si musíš sám naohybat! Navíc si musíš objednat i laminovací sadu a přilaminovat je ke klínu. To je daň za koupi polotovaru a neoriginálního dílu.
Ale může tě hřát, že origo klíny od Yamahy stojí přes 10tis.!
Tady je ta sada.

Tak toto mi napsali z Motoforzy.............. packy se naohýbají jak je potřeba dle motorky. Strana s nýtovací maticí se vždy přidělává k dílu pomocí imbusu. Druhou stranu je možné jakkoliv zakrátit, ohnout dle nutnosti, tyto packy se přidělávají např. na úchyty originálních vík motor atd. S pozdravem Zdeněk Sýkora............NO NEDALO MI TO TAK JSEM TAM ZAVOLAL A ZÁHADA JE ROZLUŠTĚNA !!!! PAN SÝKORA SE POPLETL (to se stává :)) A POSLAL MI ŠPATNÉ ÚCHYTY. NORMÁLNĚ TAM LZE POUŽÍT TYTO A TO UŽ SNAD ZVLÁDNU. ZÁROVEŇ VÁM VŠEM DĚKUJI ZA SNAHU POMOC :-) !!! MSMSDS (MĚJTE SE /MNOŽTE SE/ DRŽTE SE) !!! S.

Na kolik  tě přišel ten klín od Motoforzy?    Já nemusím upravovat nic a cena byla 2480,-,   což se mi jeví jako velmi solidní. 
2010-04-01 00:00:00

Tak , už jsem zjistil i cenu - nějak jsem  se pozapoměl mrknout.    Jo, tohle je v pohodě a bez potíží  se  smontuje se spodní částí motoru.

Zítra ty držáky dojdou, tak dám vědět jak to ve finále dopadlo. Ten klín je o málo levnější, uvidím jak to bude pasovat do sebe. Určitě pak bude komplet fotka v profilu :)

Závěr: Kdybych takto vyráběl chemii, jak Motoforza klín/držáky, tak bych chcípnul hlady. Proč to piši tak drsně ? Včera přišli origo držáky....nepasoval ani jeden. Vše se muselo mezi otvory (packy) na přišroubení vybrousit. Levý de facto úplně,pravý o něco méně. Po usazení na motor, neseděli rozteče na klínu, po neskutečné drbárně a násilí, se podařilo 3 vstupy jakž, takž přišroubit, čtvrtá díra byla mimo, takže navrtat novou (na původní zaslepit-nálepka). Finále - dávám viz dole odkaz. Samozřejmě jsem to konzultoval s p. Sýkorou.....snaha po tel. byla......držáky jsou prý dle 2006, nicméně si myslím že motorově dle obr. jsou modely 06-08 stejné. Jednoduše ty držáky opět napasovali i na obr. u Motoforzy vypadají vnitřkem jinak - jsou na 3 šroubech /mě zaslali na 2. Jedině co mě opravdu může hřát......jak píše Luděk........že to zase tolik nestálo.....:-((())). Stenlys -------------------------------------------------- ODKAZ: http://www.chemical.freepage.cz/nova-stranka-11214/
2010-04-03 00:00:00

Jak to tak čtu, tak jsem docela spokojen i s vyšší cenou  od Motolamina , ale odborně vyrobeno - kde vše pasuje  bez jediné úpravy. Hold , je to asi o  štěstí na firmy (a lidi).   Ještě, že se ti to povedlo připasovat  a  teď už bude jen  to pozitivum   :-)
2010-04-06 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 2
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ