Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ6
(122)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: nabíječka gelové baterie

já musel bohužel kupovat novou baterku, ale odešla přesně na konci sezóny  Úžasný. Nechal sem jí dobít, mám teda nabíječku asi za litr, ale je to stejný, s Lidlem mám výborný zkušenosti, kupuju tam pořád něco z těhle věci v tom prostředku. Dneska sem jí šoupnul do mašiny a šlape jak hodinky Úžasný. Píšu to s odkazem na stránky, kde maj baterie za super ceny, tak kdo potřebuje, tak sem AMtrade Měl sem jí doma během dvou dnů s PPL.Snad i ostatní typy baterek budou za takovou cenu.

2012-01-18 00:00:00

Obe nabijecky z Lidlu jsou bez problemu a cenove vynikajici

Na moto baterii staci uplne v pohode i ta levnejsi za cca 170kc, ale tu ted nemaji. Na autoberie je treba ta drazssi, protoze dava vetsi proud.

PS: Gelove baterie pro motocykly neexistuji(YUASA gelovky vubec nevyrabi), delaji se napriklad do lodi(Varta) Úžasný

2012-01-19 00:00:00

To je fuk, hlavně že funguje Úžasný

2012-01-20 00:00:00

Tak batku jsem vymontoval, změřil, že měla jen 10,8 V, nabíjel ji cca 12 hod nabíječkou z Lidlu. Je nabitá na full , baterku jsem dával loni v létě novou - je to VARTA YT 12 B - BS ( překvapilo mě, že na ní není žádná značka o datu výroby) a nečekal jsem, že odejde tak rychle a navíc ještě v teplotách nad nulou jen proto, že jsem an mašině nejel cca 2 měsíce.........

2012-01-29 00:00:00

To je nějaký divný.Asi Ti to nedobíjí.Chce to změřit dobíjení.

2012-01-31 00:00:00

teda dával novou........já osobně ne, dával mi ji tam jeden garážista, u kterého jsem poparkoval, všichni na něj pěli samou chválu...........baterka vypadá nově, čistě, neošlehaná, ale nikde datum výroby.....Úžasný

2012-02-01 00:00:00

a jak se měří na mašině dobíjení ???

2012-02-01 00:00:00

Takto:nastartuješ motorku a připojíš digitální multimert s rozsahem do 20voltů na svorky baterie.Měl bys naměřit přibližně 14,2 V.A to i když zapneš světla a nepatrně zvýšíš otáčky.tak na 2000.

2012-02-03 00:00:00

Dík, poměřím to, ale až tady na východě bude aspoń trošku tepleji.........zatím je baterka v teple a jak ve vatičce. Úžasný

2012-02-07 00:00:00

Ahoj, tak jsem batku nabil, osadil zpět pod nádrž a změřil dobíjení, které je oka. Navíc jsem si(abych příště nemusel demontovat nádrž) napojil na batku dva káblíky, které jsem zatím provizorně protáhl pod sedlo a tak můžu - a to je otázka - můžu ??  takto přes ty káblíky dobíjet batku ????

Pak mám ještě trochu problém a tím, že mi jde hodně ztuha páčka spojky, prý se to dá nějak pořešit. Můžeš mi poradit jestli tu batku lze zapojenou nabíjet takto přes káblíky a jak na tu spojku ?? Díky za info.Úžasný

2012-03-09 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ