Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ6
(122)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: nabíječka gelové baterie

mám napojenou zásuvku na přímo na baterku a nabíjím ji přímo přes tu zásuvku,je to dokonce originální výrobek na nabíječku co jsem koupil u Louise,nemusím nic vytahovat jenom to napíchnu a jeto

2012-03-09 00:00:00

ta zásuvka jde určo koupit i zvlášť a že bych ji napojil na své dva kablíky ?, vejde ta zásuvka pod sedlo nebo ji máš někde vepředu ??? je ovšem vodotěsná ?? jestli tomu dobře rozumím, tak zpětným chodem se pak dá nabíjet třeba i mob ??

2012-03-10 00:00:00

V nějakém krámu koupíš klasickou autozásuvku na 12V, dle tvé potřeby variantu na kabel, pevnou, s krytem, bez krytu atd. Přes pojistku připojíš přímo na baterku vhodně dimenzovanými dráty a funguješ. Nic na tom není. Následně do toho můžeš připojit cokoliv co se připojit dá - mobil, navigaci atd. atd... A pokud budeš potřebovat baterku nabít, tak si jen koupíš zástrčku do té zásuvky, montneš to na nabíječku a nabíjíš.

2012-03-11 00:00:00

jj, to bude ono, díky chlapi za info........člověk se pořád učí.............Úžasný

2012-03-11 00:00:00

A tu páčku spojky dej zmáčknout taky někomu jinýmu.Nejlíp kdo má stejnou motorku.Může to být jen subjektivní dojem.Potom se uvidí.Můžeš tředa zkusit promáznout bovden na spojkovém lanku,ale něčím kvalitním.Možná nejlíp silikonový olej  ve spreji?

2012-03-12 00:00:00

to bych nedokázal, na mého miláčka můžu sahat jen jáÚžasný..........ba ne, já to už to lanko mazal kdečím, ale možná je to fakt jen dávka subjektivity...............

2012-03-13 00:00:00

A prosímtě.Jenom tak pro formu hókni.Kolik máš na motorce najeto?

2012-03-14 00:00:00

to Šóšin: Jako, že se na ni ještě nemůže sahat...? Úžasný

2012-03-15 00:00:00

No to taky.Úžasný

2012-03-15 00:00:00

Tak já su motorková tabula rasa. Splnil jsem si na stará kolena, já starý plechovkář, svůj sen, a koupil si loni v květnu Fazera od tygra z Brumova, měla najeto 33 tis km, loni jsem najel cca 5 tis km a letos tak sotva 500. takže spojek jsem v ruce neměl moc, vlastně jen tu svou a pár od kamarádů ne jejich mašinách.......k tomu ještě dotaz : každý, kdo mého mazlíka viděl ( i jeden vyhlášený motogarážistaopravář ) tvrdí, že je můj mazlík vymazlený jako nový, určo nebouraný, řetěz a řetězovka jako nová.................přesto všechno bych měl ve 40 tis km udělat "velký servis" ????   a nechat to zmáknout toho garážistu, nebo za nekřesťanské hrachy značkový YAMAHA servis, na který vidím z okna kanceláře ???  díky za info.

2012-03-28 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 7
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ