V nějakém krámu koupíš klasickou autozásuvku na 12V, dle tvé potřeby variantu na kabel, pevnou, s krytem, bez krytu atd. Přes pojistku připojíš přímo na baterku vhodně dimenzovanými dráty a funguješ. Nic na tom není. Následně do toho můžeš připojit cokoliv co se připojit dá - mobil, navigaci atd. atd... A pokud budeš potřebovat baterku nabít, tak si jen koupíš zástrčku do té zásuvky, montneš to na nabíječku a nabíjíš.
Tak já su motorková tabula rasa. Splnil jsem si na stará kolena, já starý plechovkář, svůj sen, a koupil si loni v květnu Fazera od tygra z Brumova, měla najeto 33 tis km, loni jsem najel cca 5 tis km a letos tak sotva 500. takže spojek jsem v ruce neměl moc, vlastně jen tu svou a pár od kamarádů ne jejich mašinách.......k tomu ještě dotaz : každý, kdo mého mazlíka viděl ( i jeden vyhlášený motogarážistaopravář ) tvrdí, že je můj mazlík vymazlený jako nový, určo nebouraný, řetěz a řetězovka jako nová.................přesto všechno bych měl ve 40 tis km udělat "velký servis" ???? a nechat to zmáknout toho garážistu, nebo za nekřesťanské hrachy značkový YAMAHA servis, na který vidím z okna kanceláře ??? díky za info.