Ahojte vsichni,
Jsem rad ,ze jsem objevil tento klub a podarilo se mi zde zaregistrovat.Jsem velky fanda motorek a hlavne Yamaha.Chystam se v lete poridit novy stroj FZ 1-S,ale ma to maly hacek.Jiz nekolik let ziju v UAE a na podzim a se chci vratit ,chel bych si ji poridit v Dubai (je levnejsi) a stejnak budu posilat kontejner s nabytkem a mozna i s autem ,tak si myslim, ze se tam vejde.Ale nejsem si jisty jestli ji pak muzu prihlasit u auta je to komplikovane,ale da se to.U motorky nevim.Kontaktoval jsem dovozce do Cech,ale nikdo se neozval.Proto se na Vas obracim,pokud mate nejake informace, ktere mi mohou pomoci,budu moc rad.
Diky Kratas
nazdar vsichni,
chci Vam podekovat za rady.Prave jsem obdrzel info z STK ze to neni mone moto prihlasit .Tak az se vratim domu tak se zacnu divat na netu.Ale nemam poneti kdy je dobra doba koupit moto pred nebo po sezone.Logicky po sezone by mela byt levnejsi.A chci se zeptat na doplnky helma ,bunda a atd??
Nazdar vsichni,
mam nove zpravy z STK a Yamaha CR moto jde bez problemu prihlasit.Tupci v UAE mi dali jina cisla jako pokazde tady.Co chcete od lidi ,kteri pred deseti lety vymenili velblouda za auto a stan za mrakodrap.Evoluci si nekoupis.Zitra jdu doresit koupi a uz se tesim na prvni jizdu.Musim ted ,protoze v lete se to neda je moc velke horko. Cena je v prepoctu asi 160tis za 2009 nova.
vsem vam chci podekovat za rady a tesim se az se vratim domu i s milackem tak se sejdeme.
P>S> potrebuji jeste poradit, ohledne helmy nemam moc zkusenosti a neverim vsemu co mi tady reknou a proto se ptam lidi kteri maji zkusenost, jaka znacka ke kvalitni a hlavne bezpecna.Koukal jsem na netu, ale nic poradneho jsem nenasel.Tak proto pokud mate nejake tipy prosim podelte se .
Diky Kratas