Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ1
(31)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Spodní díl airboxu

Spodní díl airboxu

Ahoj všichni , prosím o radu kde bych mohl shnat spodní díl airboxu na fz-08 , chci si upravit sání a nechci riskovat zničení orig. na netu nejsem schopnej ho sehnat , tak kdyby měl někdo nějakou radu budu rád děkuju.

2012-01-05 00:00:00

Kamaráde obávám se, že ho asi seženeš jedině v Yamaze. Jedná se o nový stroj, kterých ještě moc nejezdí a rozstřelených k rozprodání na díly, bude určitě hodně málo.

Nevím co máš v úmyslu za úpravy, ale pokud se ti zdá výkon FZ8 malý, není lepší pořídit si rovnou FZ1? Navíc upravovat přesně spočítaný airbox mi nepřipadá jako dobrý nápad. Maximálně bych použil více propustný K&N filtr a laďák.

2012-01-06 00:00:00

Asi jsem se špatně vyjádřil já mám fz-1 rok 2008 , no KN jsem tam nacpal i laďák tam je , jen po různym povídání u pivka bych to chtěl zkusit , je to tam podivně vytočený do rámu a upravenej airbox už mi radili při koupi KN prý na málo vzduchu , ono to neni nic závratnýho , ale proč to nezkusit .

2012-01-06 00:00:00

Av ty jezdíš závody na okruhu? Jinak ten sériový výkon 150k nemůžeš přece na normální silnici ani využít? Půjde spíše o úpravu za hodně peněz s nejistým výsledkem, který (když to dobře dopadne) poznáš jen na motorové brzdě.

Ale ten protokol z brzdy bude u pivka dobré téma na pokec! Úžasný

2012-01-07 00:00:00

2012-01-12 00:00:00

Už jsem ho sehnal , komplet i s filtrem no ten je k ničemu za 1500 , abych se přiznal zima je dlouhá tak vymýšlím kraviny jenom ještě musím dořešit comandra abych to nedopatlal no , ale děkuju za info , už aby ta zima valila někam jinam .

2012-01-16 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 3
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ