Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(88)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Sraz v hospůdce na Mělníku

Sraz v hospůdce na Mělníku
Tak mě tak napadlo, co zas letos uspořádat náš tradyční sraz při pražský motovýstavě v hospůdce na Mělníku? Měl by o to vůbec někdo zájem? Akorát vůbec nevím v jakým termínu se ta výstava koná a zda bych jí spíš nevynechal.
2011-02-09 00:00:00

Výstava
Veletrh proběhne ve dnech 3. až 6. března 2011 (3.3 jen VIP a Novináři) na výstavišti PVA v Praze Letňanech v areálu,který poskytuje dostatek prostoru nejen vystavovatelům a návštěvníkům, ale i doprovodným akcím.
Pohodlná příjezdová trasa, prostorná parkoviště i bohaté servisní zázemí jsou jeho další předností.
Navzdory nepříznivé ekonomické situaci budou reprezentativně, zastoupeni téměř všichni
významní výrobci motocyklů, skútrů, čtyřkolek, oblečení, obuvi, příleb a dalšího souvisejícího
sortimentu. Namátkou lze jmenovat značky jako: Access Motor, Aprilia, Artic Cat, BMW, Bombardier,Guilera,Guewer,Harley Davidson, Honda, Husaberg, Hyosung, Jawa, Kymco, Moto Guzzi, TGB, TMEC, Triumph,Yamaha, Yuki a další. Po loňské pauze se vrací značky Suzuki a KTM. Piaggio, Gilera a Vespa se objeví nově pod křídly společnosti A-Spirit.
Velké zastoupení budou mít vozidla na elektrický pohon. Ti všichni
využijí exkluzivní příležitosti předvést svým potenciálním zákazníkům poslední novinky ze svého sortimentu.
I letos bude možné důkladně se seznámit s modely soutěžící v anketě Motocykl roku 2011. Loňský prudký nárůst
registrací nových značek asijských výrobců, jistě vzbudí zvědavost zájemců o levné cestovní motocykly a skútry.

2011-02-09 00:00:00

Kubulko, nejseš ty náhodou marketingový ředitel výstavy? :-)
2011-02-10 00:00:00

BRAVO. a potlesk

ale díky za informace.

Hospodu bych si i dal, bohužel budeme na horách. Na veletrh po třech posledních účastech kašlu, nestojí za nic!

Letos jsou výstavy na obou výstavištích v jednom termínu. Otázka je pro jaký se rozhodnout. Jinak poblíž Letňanského výstaviště je hospoda " U Chuďase", ale nevím jaké to tam je .

Asi je jedno jaká hospoda, teda mě to jedno je, jde jen o to, aby točili dobrý pivo.

:-)
no já bych tůůůze moc ráda šla, ale to by to musela být nekuřácká hospůdka, páč malou do zahulený nedonesu :-(

RE:
Renda napsal/a : Kubulko, nejseš ty náhodou marketingový ředitel výstavy? :-)
No to bohužel nejsem,ale třeba se to dostane do novin a budu říďa:-)))
2011-02-11 00:00:00

RE:
Pejrak napsal/a : Letos jsou výstavy na obou výstavištích v jednom termínu. Otázka je pro jaký se rozhodnout. Jinak poblíž Letňanského výstaviště je hospoda " U Chuďase", ale nevím jaké to tam je .

V holešovicích budou jenom nějaké prodejní stánky takové tržiště a DUCATI takže to bude jako loni prostě o houně a Brno bylo minulej rok dobrý tam jsem byl docela spokojen já dám určo 5.3.(sobota) Letňany s Dettekttorem a Matym a hospodu dám kdekoliv mě je to vcelku jedno
2011-02-11 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ