Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(90)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Šumava

Smíšek se taky hlásí! Je mi jedno na čem, přizpůsobím se. S Vámi to je vždycky a jakkoliv moc moc fajn! :o)
2011-07-07 00:00:00

Dovolená na kole padlaÚžasnýtak přijedeme za Váma a dala bych to kolo. ÚžasnýJana a Ladík. Doufám, že už nebude žádná změna.Úžasný

2011-09-11 00:00:00

Ahoj přátelé jedné stopy.

Mám zde pro Vás pár informací k víkendu na Šumavě.

Cena ubytování --    190Kč za jednu noc

340Kč za dvě noci

Je tam zhruba 30 míst tak se tam pohodlně vejdeme.

Co se týká ložního prádla, je sice k dispozici, ale domluvil jsem to, že si každý vezmeme svůj spacák. Ubydou starosti s prádlem nám i správci. Pokud někdo bude na prádle trvat tak jej dostane. Jídlo a pití si každý vezme podle své žízně a chuti. Je tam kuchyňka kde se dá pohodlně jídlo ohřát či něco si uvařit.Co se týká oběda stejně někde budeme a kdyžtak jsou v Hojsovce tři restaurace. Myslím, že i nějaký buřt či klobáska by na ohni mohla dozrát. Co se týká mototrasy nechám na Vás. Na kolo bych měl , ale nechám na Vašem posouzení –domluvíme v pátek na místě. Pokud by měl někdo něco, na co jsem zapoměl tak mě to písnite sem bo na emila.

P.S.Peníze vyberu na místě

Účastníci zájezdu:                                         jak

Pejrak                               kolo 

Vosa                                 pohorky 

Dejf                                  moto

Agát                                 moto/auto

Biker007  2x?                  moto

Nika                                  kolo

Ali                                     kolo

Agátě                               moto

Kyldovi 2x                         pohorky/kolo

Smíšek                            kolo

Machoska 2x                   kolo

Agáta                               pohorky

Maty                                 kolo

Kubulka                            kolo

Salfa                                 kolo

2011-09-12 00:00:00

Hej hou, Vosa vlakem, bez kola a motorky a autaÚžasný......vemu si pohorky a vyrazím zrekognoskovat terén. Bzz ollé

2011-09-12 00:00:00

Agátka pojede také jen s pohorkami. Pokud by bylo počasí na motoprojížďku, tak možných cílů je řada. Ale kolo by bylo fajn. No a ty večery ...

2011-09-13 00:00:00

Tak já bych taky přijel, teda doufám, že nebudu muset jet makat. Jinak bych nejraději přijel na moto a kolo si vzal na nosič. Ještě uvidím, jak to vše dopadne a čím nakonec přijedu, jestli přijedu.

2011-09-15 00:00:00

Smíšek určo na kole! Pár set km mám už na něm pro letos vybraných, tak Šumava bude jen třešínka a už se moc moc těším!!! A děcka, s těma motorkama...dyť Vám umrznou prdelky :o) Na kole se zahřejete(jak z venku tak i zevnitř) ;o)Úžasný

2011-09-16 00:00:00

Jestli bych se také mohl přihlásitÚžasný..no a s největší pravděpodobností to kolo..

2011-09-23 00:00:00

Tak já bych se taktéž přihlásil pokud ještě zbylo místo a taky asi na to kolo Úžasný

2011-09-23 00:00:00

Tak koukám na počet motorek a kol a začínám být na vahách, jestli nakonec nejet taky na kole.. Každopádně jedu, moc se na Vás všechny těším, a rozhodnutí o dopravním prostředku asi nechám na páteční ráno :-)
2011-09-27 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ