Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(61)Návraty ze srazů a vyjížděk

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Svahová 2011

Svahová 2011
Ahoj, dorazil jsem v pohodě domů. Děkuju Všem za super atmosféru a Kyldovcům za genitální organizaci. Mrzí mě, že jsem se nemohl zdržet až do neděle, ale i tak luxus a luxus. Těším se na další shledanou. Dettektorr.
2011-06-25 00:00:00

my tez v poradku doma
my uz jsme taky davno doma, dokonce skoro suchou nohou....jen obcas par kapek a pak zase ne...nepromoky zustaly v kufru. Kyldovic dekujeme za paradni sraz a zase nekdy ahoooj. Eva a Anders
2011-06-26 00:00:00

Tak už jsme také s Agátovic dorazili s malou přestávkou na klobásku v Radíčevsi,asi v půl druhé k nám domu. Po chvilce Agáti vyrazili od nás na zbytek cesty k domovu. I my by jsme chtěli Kyldům poděkovat za moc pěkné zážitky.

I my jsme dorazili v pohodě a zdraví domů. Celý, i když krátký, víkend byl super. Děkujeme Kyldům za ekcelentí organizaci, všem zúčastněným za krásnou a přátelkou atmosféru  a Pejrakům za doprovod a bezva kávu. Už  se těšíme na další setkání. A abych nezapomněl - Fík děkuje za málo obrané kosti.

Ahoj, také hlásím návrat, do Prahy jsme dojeli s Dejfem a Matym bez jediné kapky. Ještě jsme navštívili Dettektorra, který se o nás hezky postaral a uvařil kafčo, a pak jsme se rojzeli do svých domovů. Kyldové, bylo to vážně bezva, skvělá organizace, ubytování, krásná vyjížďka, vynikající něhně, ideální hudební mix, zkrátka sraz - jedna báseň, DÍKY!! Dejfe a Maty - Vám díky za příjemnou společnou cestu domů. No a všem ostatním - už se moc těším na příští sraz!

Ahojky, také už jsme doma bez nepromoku a za sucha jen občas mokré silnice. Děkujeme tátovi a mámě za skvělou navigaci a příjemnou společnost při zpáteční cestě domů. Trochu adrenalinu nezaškodilo :-)). Kyldovic za pěkně zorganizovaný sraz bylo to bezva a teďko už zbývá těšit  se na Vás všechny při dalším srázku. Pa Jana a Laďa.

Ahojky, také hlásím hladký a relativně rychlý (v 17:00) dojezd dodom. Děkuji Kyldíkům i všem přítomným za bezva atmošku a pohodový víkend. AN.

Pohodový návrat
Také jsme dorazili v pořádku. Byl to super víkend. Mněhně a boljeři neměli chybu. Vyjíždka super, organizace super,zábava super. Prostě FAZER KLUB jsou samý super lidi. Už se těšíme na další akci. Budeme muset přemlouvat babičky aby nám pohlídali. Mějte se všichni krásně. Neči a Ála.

Odhlášený uživatel
Ahoj, taky jsme dorozili v pořádku. Cestou nás to občas malinko osprchovalo. Navečer tu vysvitlo slunko, tak už "Hugoušek" stačil i naleštit milenku. Všem díky za fajn sraz a nevím, nevím, jestli nadále budu nechávat synky jezdit s tátou na srazy. Doma jsem přece nejhodnější já. Pa Irča

tjadydadydááá
Čůůs, tak se konečně hláásímm, že jsem už od asi čtvrt na šest doma....D1 tentokráte ukázková, takže jsem nasadila rychlý průlet a za 6 hodin i s obědem a odvozem Ani domů to odsejpalo:-))
Jinak jsem si to s Vámi všemi moc opět užila, vyjížďka byl úžasná, MOC TI KYLDO DĚKUJI ZA VESELÝ a ÚŽASNÝ zážitek jízdy na Guzině. Moc krásná vyjížďka i prohlídka hráze! Až na ten mostík!!!! Tak bzz ollé v Lužnééch

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 3
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ