Zpět na seznam
(2) Všechno možné
(96)Nezařaditelné

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Tak jsem dnes vyjel!!!

Tak jsem dnes vyjel!!!

Řada lidí řeší nabraná kila během svátků tím, že si jde třeba zaběhat, nebo zaplavat.

Já jsem je dnes byl vyjezdit! Úžasný

U nás bylo asi 9°C ve stínu a jelikož se zrovna nad námi udělala ozónová díra a vylezlo slunce (na něm bylo ještě o pár stupínků víc), tak jsem to nevydržel, připojil baterku a hurá do sedla. Silnice byla suchá a jelikož jsem byl dobře oblečen, tak jsem si to fakt užil. Dal jsem si po okolních vesnicích necelých 100km. Pár lidí si sice ťukalo na čelo, když jsem je na Štěpána míjel na motorce, ale když jedu v létě do Alp, kde je na vrcholcích sníh a teplota 3°C, tak to divné nikomu nepřije, tak co!

Bylo to skvělé a co si vzpomínám, tak 26.12. jsem jel naposledy snad jako kluk na Jawě......

Hned jsou zimní deprese pryč - doporučuji!!!Úžasný

26.12.2011.jpg

2011-12-26 00:00:00

Blahopreji, 26.12. je bezva termin na projizdku!

Tady v Praze bylo tak nejak podivne, ze jsem to radeji neriskoval. Ale teplo v celku bylo, slunicko ne.

2011-12-27 00:00:00

Musím přiznat, že jsem měl včera také malé nutkání se trošku projet. Teploměr ukazoval necelých 8°C a já se viděl za řidítkama. Bohužel u nás nebyli silnice úplně suché, tak jsem to nakonec vzdal. Snad se brzo dočkáme jara

Paráda.I já bych vyjel, kdybych ji neměl tak pěkně v teplíčku zaparkovanou.100_0576.JPG Ale včera při cestě k mami jsme potkali jednoho srdcaře.

Tak u nás teda mrholilo, takže jsem vyjel jen na lyžích, ale to nebylo taky nic moc.Úžasný

Já bych vyjet mohl,možná i dnes,je teplo,ale srdce by mi krvácelo ji zasvinit.Je naleštěná,řetěz jako novej a sucho nebylo ani nepamatuju.Počkám asi do jara,ale to bude dlouhýýý Úžasný.

2011-12-28 00:00:00

teda Luďku

No Tobě to na té NOVÉ MOTORCE ale slušííííÚžasný!! Jste si hoši  ani nevšimli co, že Luděk nesedí na hondičce své, ale na TuonkuÚžasný. Krásný chlap=krásná motorka=krásné počasíÚžasný....bzz olé

2011-12-28 00:00:00

Voso, normálně se nad tvým příspěvkem červenám! Úžasný

Jenom mé motorce neříkej "Tuonko"! Až ji uslyšíš, poznáš, že je to TUONO! Úžasný

Pozn. Je to super mašina, jen ta spotřeba je trochu někde jiunde, než u Yamahy, nebo Hondy. Tahle žere i trávu u silnice!  Úžasný Holt každá radost něco stojí.......Úžasný

2011-12-29 00:00:00

Ale, ale Luďku, nemusíš se červenat, je  to pravdaÚžasný...No  to víš , budeš muset Tuonovi koupit na cestu sáček špagetÚžasný, když Hondice Ti jezdí na GlacidetÚžasný..bzz ollé

2011-12-30 00:00:00

Ahoooj, super Luďku a kdo vyjel letos na jaře 2012Úžasný já ne ,moje  motka je sice v teploučku, ale zaskládaná

krabicemi Úžasný do konce března se to změní, už je naplánováno výměna filtru i oleje a pak huráááááááÚžasný

2012-02-29 00:00:00

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 3
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ