Ahoj všem kamarádům z jedné stopy.
Tak máme další rok a my bychom Vás opět chtěli pozvat na již 5té setkání členů a přátel Fazer clubu CZ do Kožlan.
Stejně jako předchozí ročníky se sejdeme v rodinném prostředí kempu „Ve Mlejně“ ve dnech 18-20.5.2012.
Již počtvrté nám letos bude hrát k tanci a poslechu Pavel Vildman na saxofon a Honza na varhany.
Cena je: 600Kč na osobu za 2 noci + 2x polopenze .
Kdo bude chtít přijet, pošlete prosím na můj níže uvedený účet zálohu 600kč. Nejpozději do 30.4.2012. !!! Tato záloha je na dvě noci s 2x polopenzí pro jednu osobu. Prosím napište také přesně kdo peníze posílá, to pro správnou evidenci platících. Je to i z dalších důvodů, jako je upřesnění požadavků na noční úložný (ne)pořádek atd.
Zaplacená záloha bude braná jako přihláška a tím i rezervace místa na spaní .
Číslo účtu - 3403538001/5500 Je třeba, abych z převodu poznal, kdo peníze posílá!
Příjezd je možný po silnici „27“ od Plzně nebo od Žatce přes Kralovice, kde je odbočka u autosalonu na Rakovník na silnici „229“ a po asi 5 km jsou Kožlany. Za Kožlanami, asi 650 metrů v prudké levé je sjezd do kempu „Ve Mlejně “. Další možnost je od Rakovníka.Míst je k dispozici 72, takže se nebojte o postel, ale kdo se přihlásí dříve bude mít místo v hlavní budově. Později přihlášení budou mít chatky s topením.
V případě vyčerpání !!! ubytovací kapacity bude možné si postavit stan . V tomto případě sdělí cenu paní vedoucí při příjezdu.
Každý se zúčastňuje na vlastní riziko a zodpovídá sám za sebe!
P.S. Jedna malá technická.
S případnými dotazy ohledně ubytování se obracejte pouze na mne e-mailem !!! Po domluvě s paní vedoucí je organizace ubytování plně na mě, aby nevznikala nedorozumění. Vím, že většina si je vědoma, že jsme v kempu, kde jsou vícemístné pokoje a ne v 4**** hotelu , takže nejde vyhovět každému dle jeho představ co se týká soukromí !
E-mail krnoul.josef@volny.cz (pro případné dotazy!)
Děkujeme a těšíme se Pejrak a Zlatíčko