Pokud jsi nový, nebo jsi tu dlouho nebyl a chceš si přečíst vše, tak po každém otevření a přečtení se vlákno fóra ze žluté barvy po zavření zobrazí bíle. (To ale nepředpokládám, že chceš)
Pokud nechceš stará vlákna číst a vidět jen co je od této chvíle nové, tak u každé sekce klikni na volbu "označ jako přečtené". Tím bude vše v příslušné sekci označeno bílým textem a každý nový příspěvek se ti bude aktuálně zvýrazňovat žlutou barvou. Po tvém přečtení bude opět bílý.
Upozorňuji, že to tak je pouze jsi-li přihlášený!
Bílá - přečteno
Žlutá - nový příspěvek
Snad jsem to popsal srozumiitelně?
takto to funguje na mojej domovskej stránke:
http://www.forum.ford-club.cz/search.php?search_id=newposts
ak by bol zaujem, myslim, že by to nebolo tak zložite "dotunit"ale nechcem sa vtierat..
Chmelko napsal/a : obdivujem vás, musím preklikávat každé vlákno či mi niekto nahodou niekde neodpovedal, nevidím posledné aktívne vlákna a pod..asi mám radšej ked vidím, že to žije a ste online :) |
Neboj nic ,až tady budeš "starousedlík"tak už ti to nepřijde. Jsou sice věci které bych trochu pozměnil či upravil, ale to jsou věci které nemají na orientaci vůbec vliv. A co se týká překlikávání? neni nic jednodužšího! Mám FZ 6 Fazer, tak si forum o FZ1 odkliknu jako přečtené, páč třeba tam se moc příspěvků pro mne nenajde . Takže nevím kde hledáš mouchy? A když budeš koukat každý týden tak budeš mít vše bílé jak píše Luděk !