Ukazatel zařazané rychlosti
Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si na svou Hondu CBF 1000 ABS ukazatel zařazené rychlosti. Zvažoval jsem
zde popisovaný GT 300, ale odradila mne jeho velikost. (Velikost krabičky od sirek mi přijde zbytečně veliká.)
Nakonec jsem se rozhodl pro výrobek firmy
Healtech - Gipro DS H-01 a objednal ho u
Alda moto.
Nejen, že je velký jen 2x3cm, ale co je naprosto super, je to, že se připojí rovnou do diagnostického servisního konektoru pod sedlem a je hotovo!
Pak jen natočit na stojanu zařadit jedničku a jak přestane blikat, přeřadit na dvojku, jak opřestane blikat dvojka přeřadit na trojku ......atd. a jak přestane blikat šestka je vše hotovo. Žádné hledání drátů ve svazcích elektroinstalace, žádné složité programování atd. Funguje bezvadně a hned na poprvé!
Aby dispej nerušil vzhled a zároveň nelákal nenechavce nalepil jsem ho do červeného pole otáčkoměru, kde nic nezakrývá a výškově je zároveň s krytem budíků, pod kterým je i přívodní kabel.
Je to sice dost drahá věcička (pro můj typ téměř 3 tis.), ale je prostě super! Na všechny typy Yamahy Fazer (na rozdíl od mé Hondy) je to o 400,-Kč levnější ale je třeba letovat jeden kabel.
Ukazatel všem co zvažují jeho pořízení vřele doporučuji!