Ahoj vespolek,
jsem rád, že Vaše stránky jsou otevřené širokému publiku, protože já jsem zatím "nemotorkář", ale snad vám udělá radost, že jsem se po delších úvahách "rozumem i srdcem" rozhodl rozšířit Vaše řady. Zamiloval jsem se totiž do modré osmistovky Fazer a na jaře ji hodlám osedlat. Na splnění klukovských snů snad není nikdy pozdě :)
Mám dotaz, či námět do diskuse, který se netýká jen Fazera 8, ale této kategorie (mašiny FZ) obecně.
Jaké máte zkušenosti s různými typy nosičů, držáků, kufrů, či tankvaků? Jaký je váš názor na doplnění Fazera o podobný doplněk, aby to bylo účelné, a by to "nevypadalo blbě". Nechystám se nikam na superdlouhý štreky, ale občas bych s sebou rád vzal třeba svýho Nikona(zrcadlovku), nebo další věci, co se na cestách mohou hodit.
Podotýkám, že jsem opravdu léta na mašině neseděl a zažil jsem spíše éru třistapadesátek a emzet, tak prosím o shovívavost při čtení mých dotazů :)
Dík za Vaše názory a těším se třeba někdy na setkání na některém z Vašich srazů.
Jirka
Mystery napsal/a : Jaké máte zkušenosti s různými typy nosičů, držáků, kufrů, či tankvaků? Jaký je váš názor na doplnění Fazera o podobný doplněk, aby to bylo účelné, a by to "nevypadalo blbě". Jirka |
cau, predem rikam... dobra volba FAzer. Salut. Jinak, asi to uz pisu pozde, ale prece... nedavno jsem resil bagaz na motorku pritelkyne. A vzhledem k nehoraznym cenam nosicu, jak na bok tak i na centralni kufry jsem hledal alternativu. Nicmene pri tomto hledani jsem narazil na nove zpusoby uchyceni tankvaku tzv. tank-lock, ktere jsou daleko flexibilnejsi a rychlejsi na demontaz, montaz. Krom toho nekdy mam lepsi pocit kdyz jedu s tankvakem, pac mam vice hmotnosti na predek a vim ze mi ze zadku nic neulitne :). A pokud by jsi to chtel treba pro tu zrcadlovku, tak je to idelani v tom ze dojedes na pumpu ...cvak, sejmes tankvak, ktery hodis na rameno a jdes platit. Prijdes, cvak nasadis a jedes. Takze mas veci stale sebou a nemusis mit strach zda se ti na pumpe nekdo nedobiva do kufru. Jukni na tohle video kde to ukazuji. Je to fakt easy. Tak treba to nekoho zaujme. Zdar vsem
Zdravím všechny, nechtěl jsem zakládat nové téma, tak snad nevadí, že píšu sem. Stal jsem se právě hrdým majitele Fazera8 a chtěl bych na něj koupit pro začátek alespoň zadní kufr. Řeším dilema zda koupit original držák na toto moto nebo nějaký levnější, jaké máte zkušenosti a co byste doporučili. Díky všem
Ahoj. Já jsem si kupovala obyčejný z Tesca. Ne že to vypadalo nakonec vedle druhejch blbě, ale hned po prvním vyčištění se mi pod logem udělala díra. Teď sem nakonec kupovala zde a super, kdybys ještě nevěděl. https://www.bolder.cz/1-moto-obleceni-a-doplnky/24-batohy-zavazadla-a-popruhy