Plán na 21.5.2010



Setkání členů a přátel Fazer clubu

                                                 POZVÁNKA NA SETKÁNÍ FAZER CLUBU.
Které se koná ve dnech 21.-23. 5. 2010. Kamarádi jedné stopy z nejširšího okolí, třeba i ze za hranic. Už po třetí vás zvu do Kožlan na setkání Fazer clubu a jeho přátel. Ubytování je jako minulé ročníky v rekreačním zařízení „Ve Mlejně „ u obce Kožlany na Plzni-severu. Příjezd je možný po silnici „27“ od Plzně nebo od Žatce přes Kralovice, kde je odbočka u autosalonu na Rakovník  na silnici „229“ a po asi 5 km jsou Kožlany. Za Kožlany, asi 650 metrů v prudké levé je sjezd k zařízení  „Ve Mlejně “. Další možnost je i přímo od Rakovníka. Nebudu zde ale psát kdo, jak a odkud má jet, protože každý si doma určitě sám nastuduje svoji variantu trasy. Jen pro orientaci z Brna je to pouhých 300 km,  z Českých Budějovic asi 175 km, z Pardubic asi 200 km, z Liberce asi 189 km. Ubytování kemp Ve mlejně: ZDE Je domluvena polopenze, v místě je restauračka, takže nebudeme muset nikam chodit na, nebo pro pivo. Je možné udělat i oheň, opéct si buřta a posedět u ohně. Jako loni je domluven saxofon a varhany , cena za hudbu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných a připočítána k útratě . Příjezd v pátek odpoledne podle možností každého.
Kdo bude chtít přijet,  pošlete prosím na moji níže uvedený účet zálohu 550kč. Nejpozději však do 30.4.2010!!! ČÚ-  3403538001/5500 Jen je třeba, abych z převodu poznal, kdo peníze posílá!

 Do zprávy pro příjemce, napište svá jména, to pro správnou evidenci platících.

Tato záloha je na dvě noci s polopenzí pro jednu osobu. Je to i z dalších důvodů jako je upřesnění požadavků na jídlo, noční úložný (ne)pořádek atd. Míst je k dispozici 72, takže se nebojte o postel, ale kdo se přihlásí dříve, bude mít místo v hlavní budově. Později přihlášení budou mít chatky s topením. Ale pozor po 30.4. budou dány chatky k dispozici jiným možným zájemcům o ubytování!
Těším se na setkání v hojném počtu! Dávám to na vědomí včas, aby o nás nikdo nemohl říci, že se Fazeráci neumí domluvit. Diskuze ke srazu je ZDE.
Mobil  602 501 229 (nejlepší volat k večeru) E-mail krnoul.josef@volny.cz         ICQ 330655642
PS: Záloha 550,- Kč slouží jako přihláška jedné osoby, na dvě noci . Je to záloha, tak že to není čistá cena! Úplně přesnou cifru potom upřesní paní vedoucí! Tak prosím počítejte s tím, že se bude možná něco málo doplácet. Díky za pochopení! Každý se zúčastňuje na vlastní riziko a zodpovídá sám za sebe! Pejrak.

Kdy: 21.5.2010Kde: Kožlany u PlzněPřidal: Pejrak

*Pokud chceš přidat svojí akci, musíte být registrovaní a přihlášeni.
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 7
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ