CEPSO - napínák řetězu
Každý, kdo má na svém motocyklu řetězovou sadu, většinou zjistí, že je potřeba ji dotáhnout právě tehdy, když není po ruce vůbec žádné nářadí, natož pak u některých motocyklů potřebné speciální palcové imbusy. Nebo jednoduše není čas na zdlouhavé montování. To, že je nutné hlídat správné napnutí řetězu, asi nemusíme zdůrazňovat.
Za prvé si tak prodloužíte životnost celé řetězové sady. Také umožníte správnou funkci odpružení (příliš napnutý řetěz zamezuje funkci odpružení). Důležité samozřejmě je, aby kolo bylo vždy v ose. S napínákem od CEPSO je napnutí řetězu snadnou záležitostí, bez zdlouhavé montáže a vytahování sady nářadí. Jednoduše umožňuje přesné napnutí řetězu během chvilky pouhým pootočením nastavovacího elementu. Nastavovací element je pojištěn proti samovolnému otáčení - to všechno zvládnete rychle a bez zašpinění rukou, kdekoliv na cestě.



Díky přesné a viditelné stupnici bude kolo motocyklu vždy přesně v ose kolmé na osu motorky. Několik měsíců testování CEPSO napínáku řetězu v extrémním zatížení jenom potvrdilo vhodnost speciální slitiny, používané především v leteckém a kosmickém průmyslu, čímž je dosaženo maximální možné pevnosti, tuhosti a zároveň minimální hmotnosti. Vybrat si můžete v 6 různých barvách (černá, modrá, zlatá, červená, stříbrná a oranžová), aby všechno na motorce parádně ladilo. Více informací nejen o napínáku řetězu najdete u výrobce.


  


Členům Fazer clubu bude poskytnuta sleva 10% na všechny produkty firmy CEPSO.
Kontakt: e-mail cepso@cepso.eu nebo tel. 608 926 363 www.cepso.cz

Prezentační článek firmy CEPSO.



Autor: Luděk (admin) | Datum: 10.03.2010 | Čtenářů: 1386 | Reakcí: 10 | Hodnocení : 0

Obrázky k článku :

Pro hlasování se musíte přihlásit


Komentáře od tohoto článku :
Kóča2 - kóča2
Moc pěkné na vylepšení vzhledu motorky.Tu cenu chápu forma odlitky,obrábění,kusová výroba,zisk.Samostatně asi neprodejné ale s nějakým bonusem v ceně např. padáky,podložky jako sada na moto, to už by se dalo uvažovat :)

- Dave81
Přesně jak píšete, užitná hodnota minimální a za 4 litry je skoro nová řerězovka. Řetěz napínám tak 2x ročně, tzn. že pokaždy, když si ho doma vklidu dopnu, tak si můžu říct, že jsem ušetřil cca 500,- :) Jsou mnohem užitečnější věci na motorku.

- tomle
Ta cena je pěkně vyšroubovaná. A je to jak píše Salfa, stejně musím povolit kolo, takže jestli to pak šteluju prstama, nebo klíčem, už je jedno a stupnici pro nastavení mám na kyvce. Tomle

- pida
no asi jsem zastánce trošku jiného motorkaření,baví mě si s takovýma věcma hrát a zkoušet,proto nemám "zatim"navigaci,ale raději študuju mapu a občas se vrátim,kůli špatné odbočce,je to pro mě svoboda....i když jsem už po navi.párkrát taky pošilhával :))

- pitrysek3
Pěkný to je,ale dost drahý,je za to nová zadní pneu.Já na Fazeru najel 12000 a nenapínal jsem ani jednou.Na Fároši zatím taky ne,ale toho jsem koupil s novou řetězovkou.Stát to tak tisícovku,tak do toho jdu.

-
Nějak si nedokážu představit, jak to funguje. To se namontuje na motorku? Nemáte někdo fotky?

-
Přesně tak, trošku drahej špás.

- Salfa
Ač je to pěkný, tak ráčnu na povolení matky osy kola bych vozit musel stejně a to pak i ty dva 12kový klíče uvezu. Radši bych ty 4 litry investoval jinak. Většinou totiž řetěz dotahuji jen při výměně zadní pneu a pak na něj dalších 6 - 8 tisíc nemusím šáhnout.

- Luděk (admin)
Bohužel na mou motorku to nemají, ale myslím, že při mém napínání řetězu 2x za sezonu (najedu cca 15tis.km) pořizovat dost nákladný forichtung není nutné. Ale moc se mi to líbí! Třeba na FZ1 Fazera (se zlatýma vidlema) by to v té zlaté úpravě bylo moc krásné!

- pitrysek3
Perfektní věc a koukal jsem že mají i na mou motorku.Ty už jsi si to Luďku pořídil,nebo o tom uvažuješ?

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Dalších 5 článku z kategorie Fazer obsah a podkategorie Články

Sraz Jeseníky - Malá Morávka od Luděk (admin)
O prodlouženém víkendu 4.-7., července proběhlo setkání členů a přátel Fazer clubu na Malé Morávce pod Pradědem.
Pozvánka na sraz Fazer clubu na Malé Morávce 2024. od vosa
Zvu všechny členy a přátele klubu na setkání v Jeseníkách na Malé Morávce pod Pradědem.
Report z letošního červnového setkání členů Fazerclubu v Mýtě u Rokycan. od Luděk (admin)
Do rekreačního střediska Svatý Štěpán na břehu Štěpánského rybníka jezdíme už od roku 2018.....
Pozvánka na sraz Fazer clubu Lučany 2024. od Beda (hendrik)
Zdravím všechny členy, příznivce a kamarády! Chci Vás uvědomit, že letošní sraz Fazer Clubu v Lučanech nad Nisou se koná 9 - 11.8.2024.
Pozvánka na sraz Mýto 2024 od Zbyněk
První letošní sraz se uskuteční v rekreačním středisku Svatý Štěpán v Mýtě u Rokycan.



GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ