Vyhoda tech od kabourka je, ze jsou pod origo krytem. Tim padem ti to dava trochu volnost pri hadani s se panem švestkou, ze mas vse Yamaha origo a ze nechapes co se v tom vyfuku porouchalo ze to dela takovej randal, ale ze to dozajista doma opravis :D Ja s Kabourkama projel alpy a zadnej policajt se za mnou ani neotocil... Jinak potvrzeni: Kabourci sou vazne bez homologace..
Zdravím, taky jsem dlouho řešil na svojí fazolce laďáček ale furt se mi nic nelíbylo. Nakonec jsem našel tohle fórum a a výfuk od Kabourka. Nicméně před týdnem jsem objednal, včera vyzvedl. dnes namontoval a.........................no prostě SUPER = jednoduchá montáž ( i s držákama na tři kufry) skvělé zpracování, zachování původního vzhledu a hlavně BEZVA HLUBOKÝ ZVUK !!!!!! Můžu jen a jen doporučit.
Zdravím všechny bajkery,
měl bych dotaz ohledně laďáku na fazera r.v.2009, když tam namontuji laďáky s CE, tak je třeba něco přehrát? nebo nastavit?...(myslím palivovou mapu atd)
Popřáípadě, jestli si někdo dával podobné laďáky jako Ixil, Beowulf a podobné, zdali musel něco takového řešit.
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.