Zpět na seznam
(3) Yamaha FZ6
(122)Poraďte mi ....

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: ladák

Koukam ze odpovidam trochu se spozdenim :D Vyfuky od Kabourka maji uplne stejnej zvuk jako tyhle, ja sam sem na FZ6 zatim lepsi neslysel :)) Ten zvuk je od spodu hodne hlubokej a malokdo pak podle zvuku veri ze to je fakt jenom sestka :D

2013-07-16 22:51:48

Kdyby to snad někoho zajímalo, tak jsem narazil na Laďák za (dle mého názoru) rozumnou cenu: ODKAZ

2013-10-22 17:42:46

Pěkný, ale s největší pravděpodobností je bez homologace.

Takže jen na ježdění kolem komína a na každou technickou to přehodit. Zklamaný

2013-10-24 09:41:49

Vyhoda tech od kabourka je, ze jsou pod origo krytem. Tim padem ti to dava trochu volnost pri hadani s se panem švestkou, ze mas vse Yamaha origo a ze nechapes co se v tom vyfuku porouchalo ze to dela takovej randal, ale ze to dozajista doma opravis :D Ja s Kabourkama projel alpy a zadnej policajt se za mnou ani neotocil... Jinak potvrzeni: Kabourci sou vazne bez homologace..

2015-01-12 17:27:29

Výfuk od Kabourka

Zdravím, taky jsem dlouho řešil na svojí fazolce laďáček ale furt se mi nic nelíbylo. Nakonec jsem našel tohle fórum a a výfuk od Kabourka. Nicméně před týdnem jsem objednal, včera vyzvedl. dnes namontoval a.........................no prostě SUPER = jednoduchá montáž ( i s držákama na tři kufry) skvělé zpracování, zachování původního vzhledu a hlavně BEZVA HLUBOKÝ ZVUK !!!!!! Můžu jen a jen doporučit.

2015-01-27 16:59:21

Výfuk od Kabourka podruhé

Také zdravím ,stejný problém jako kolega výše chtěl sem zachovat vzhled, nějak se mi furt něco nelíbilo a po dlouhém váhání jsem nechal udělat koncovku u Kabourka a můžu s klidem také doporučit, zvuk je fantastický, žádná díra ve výkonu, vše sedí jak má, velká spokojenost. *Říká : Super*

2015-04-16 22:59:44

Výfuk od Kabourka

Hezký den přeji, tak jsem pročet celou tuto diskusi a asi mám vybráno, proto bych se Vás co jste pořídili Kabourka chtěl zeptat. Kabourek má nějaké své stránky kde tyto služby nabízí, nebo mu stačí napsat emajlíka či mu zavolat? Děkuji za info a přeji hezký den

2015-06-08 19:58:22

Dotaz na laděný výfuk

Zdravím všechny bajkery,

měl bych dotaz ohledně laďáku na fazera r.v.2009, když tam namontuji laďáky s CE, tak je třeba něco přehrát? nebo nastavit?...(myslím palivovou mapu atd)

Popřáípadě, jestli si někdo dával podobné laďáky jako Ixil, Beowulf a podobné, zdali musel něco takového řešit.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

2016-02-19 09:15:36

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 7
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT