Zpět na seznam
(3) Cestování, srazy, vyjížďky
(85)Pozor blíží se nová akce!

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Lužany 2012 ???




Lužany 2012 ???

Reakce na toto téma:

 

Ahoj Barčo i ostatní.

Uspořádat Lužany, nebo ne? Je pravda, že je to již tradiční místo našeho setkání. Rok, co rok Barča a Schummi pro nás nezištně organizují setkání na tomto místě. Vždy si moc cením ochoty těch, co pro nás ostatní udělají něco navíc a nejvíce těch, co pořádají srazy. Vždy je to celkem riskantní a časově náročná práce. Co vše to obnáší, vědí snad jen oni sami. Proto vždy, když se nabídne někdo s nápadem udělat sraz, jsem moc rád. Poslední, kdo přišel s nabídkou, uspořádat setkání Fazer clubu, byl Dejf.

Udělat sraz v Lučanech nad Nisou, na novém místě, v nové lokalitě s novou trasou na vyjížďku, mi přišel jako bezva nápad! Bohužel má pevný termín 10.8.2012, jelikož jindy už není chata volná. Mluvil jsem s Jirkou (Schummim) a shodli jsme se na tom, že dělat další sraz ve stejném datu, nebo 5.dní po sobě, asi není moc ideální. Už kvůli menší účasti. Barčo, Jirka říkal, že máte stejně kvůli vaší malé i práci na baráku docela hońku, takže aktivita Dejfa vám spíše uleví. Nicméně pokud by se podařilo uspořádat Lužany třeba v červenci, tak je celý měsíc volný. Pokud bude Lužanský sraz ve volném měsíci, určitě nás přijede dost.

 

Pár slov jen za mě:

Můj názor (mluvím jen za sebe!) na Lužanský sraz je tento:

Lužany – to je tradice, vždy bezva setkání s přáteli a pěkná vyjížďka. Každoroční snaha Barči i Schummiho, udělat pro nás zajímavé místo pro setkání a zajistit vše pro pohodový a příjemný průběh srazu. Bohužel se to samé nedá říci o Ládíkovi. Podívám-li se zpět na první srazy v Lužanech, tak to s kvalitou jeho poskytovaných služeb a úrovní jeho kempu jde zatraceně z kopce. Myslím, že i přes skromné pomínky (jiné tam ani neočekávám!) by to šlo dělat trochu jinak. Naše banda mu tam určitě nechá dost peněz na to, aby se alespoň trochu snažil. Upřímně, nebýt clubového setkání, kolik z nás by chtělo u Ládíka trávit třeba dovolenou?.....

Co se mě týká, pokud budou Lužany v červenci, tak neváhám a jedu. Setkání s vámi dvěma i ostatními si nenechám ujít! Budu-li ale muset volit ve stejném termínu, zda Lužany, nebo Lučany n/N, jedu na ten druhý.

Barčo a Schummi, mám vás oba moc rád a vážím si všeho, co pro nás děláte! Byl bych moc nerad, kdyby vás má slova otrávila tak, že to bylo naposledy, co se Lužany konaly. Jenom mi přijde lepší být upřímný, než pokrytec. Všechny ostatní chci touto cestou požádat, aby vyjádřili i svůj vlastní názor.  

Luděk.

2012-01-20 00:00:00


Lužanama jsem začínal a pokud je přijatelné počasí ? je tam fajn, ale s čím přišel Dejf je bezva,krom cest Most Liberec jinak tam okolí neznám tak že super, jak píšeš Luďku zas něco nového. Za mě Lučany n/N souhlas .

2012-01-20 00:00:00


Ahoj Barčo a Schummi

Moc vám děkuji za to, že se o organizaci Lužan staráte. Lužany jsou sice tradice, niméně jsou čímdál tím víc stejné. Budu moc rád, pojedeme-li společně na nějaké nové a zajímavé místo.

PS: Třeba tam budou mít Plzeň Úžasný 

2012-01-20 00:00:00


Já jsem pro vše co je nové, v Lužanech je fajn, ale pokud by se měli krýt s termínem těch nových Lučan n/N, tak jedu raději na nové místo. Jinak si myslím, že zatím je dost času na to, posunout termín Lužan někam na červenec. Co si pamatuju, tak byl i jeden ročník, kdy byly Lužany dvakrát, tak proč by se ten termín nemohl posunout. Ale víc o tom asi budou vědět Barča se Schummim.

Každopádně rád přijedu kamkoliv.

2012-01-21 00:00:00


Ahoj, já jsem nikdy žádný sraz neorganizoval, takže nevím jak velká je to starost, mohu si to pouze představit. Proto jsem vždy potěšen, když mně někdo pozve na sraz a rád přijedu kamkoliv. V Lužanech jsem byl asi 4x a má to svoje kouzlo. Třeba ten krásný zážitek když Pejrak oddychuje na druhém konci kempu a ty si myslíš, že ho máš přímo za hlavou Úžasný. Sorry Pejraku Úžasný. Je však na druhou stranu pravda, že  kvalita služeb majitele třeba vloni zdaleka nedosáhla úrovně prvních srazů. Mě osobně tam asi nejvíc vadí úroveň toalet a sprch.

Pokud bych se měl rozhodnout na který z těchto srazů přijedu, pokud budou v jednom termínu, tak pojedu do Lučan n/N. Když se Lužany přesunou na červenec a budu mít čas, rád přijedu i do Lužan.

2012-01-21 00:00:00


          Ahoj všem


   Je pěkné, že se našel další člověk s chutí něco udělat pro partu a ne jen se anonymně zaregistrovat na naše stránky!!!

   Když už ale začal o tom přemýšlet tak měl mít termín zjištěný dopředu, aby mu s někým nekolidoval a až pak to pustit do světa. Proto se nedivím, že je Barčí rozčarovaná z termínu Lučan!
  My máme podobný názor jako Luděk. Kempové zázemí v Lužanech je rok od roku horší.  S novou budovou to snad bude jiné, ale nikdo asi neví, jak stavba pokračuje. Lužany jsou tradice a mají své kouzlo a Lučany jsou zase něco nového! U nás by to letos asi vyhrálo nové místo i když nyní ještě nevíme kam budeme moci letos vyjet. Pro nás je na prvním místě parta lidí, se kterou se na srazech scházíme, a až pak místo konání. Pokud by se ale někdo zeptal, kde bych chtěl vidět novou lokalitu na srazík, tak by to bylo někde ve spodní polovině naší republiky, podle mapy srazů.   
   Co se týká všeobecně termínů, je můj názor ten že by mohli být delší časové rozestupy. Sezóna je sice krátká, ale těch setkání zase není tolik, aby to nešlo. Za nás mohu říci, že jet i jednou za měsíc je pro nás momentálně bohužel finančně dost náročné. I proto, bohužel, nemůžeme být všude, kde by jsme s Vámi chtěli být.
                                                            Pejrak a Zlatíčko

P.S. Já už chrápat nebudu Rendo


2012-01-21 00:00:00


Ahoj, já mám názor takový, že bude letos ještě těžší než kdy dříve stíhat finančně 1 sraz za měsíc. Myslím, že nebudu sám, kdo to takhle vidí (i když možná mám takovou spotřebu, že nedostatek financí pak postihuje jenom mě Úžasný) A proto Lužany v termínu srpen musím oželet, protože už jsem slíbil účast v Lučanech, jinak co se kempu týče, jsem od přírody dost otrlej, takže mě ani horší kvalita zázemí nemůže rozhodit, hlavně když je dobrá parta a ta je vždy :-)

2012-01-21 00:00:00


Ahoj lidi, já si myslím, že KAŽDÝ SRAZ je jejinečný!!ÚžasnýLužany mají své kouzlo, jelikož je to kemp, a je fakt, že jsme byli svědky i jiných zvuků ze stanů, než zvuk řezajícího Pejraka Úžasný...i vyjížďky okolí Lužan jsou nádherné, nicméně musím reagovat na úroveň služeb: loni už žádné nebyly-myslím údržbu toalet a sprch.Bohužel i možnost posnídat byla nulová. Taky jsem z toho byla na rozpacích, jelikož tam jezdíme už nějaký rok, myslela jsem, že o nás bude trošku lépe postaráno, co se týče možnosti jídla. Ale to je jen můj postřeh a není to nic proti Kyčlíně a Schuminovi. Takže pokud by se to zlepšilo, bylo by fajn se v Lužanech potkat v červenciÚžasný...bzz ollé

2012-01-22 00:00:00


Ahoj, já se teda taky přidám...no....v podstatě můj názor vystihl už na začátku Luděk, tak jen něco na doplnění. Je fakt, že člověk nečeká jídlo na stříbrném podnosu a zlaté kohoutky ve sprše, ale v Lužanech, kde jsem byl poprvé, mě nepřekvapila bezvadná atmosféra a tak vůbec příjemná společnost, s tím jsem prostě počítal, ale úroveň sociálního zázemí je jak v Rumunsku v roce 1953, o čistotě se bavit radši nebudu, a kromě jiného bych, aspoň v případě ohlášené akce, uvítal větší nabídku jídla včetně snídaně. Sraz tam naši přátelé obětavě neorganizují poprvé a tak provozovatel kempu může taky udělat něco proto, aby se tam nemalý počet lidí sešel znovu nejen kvůli společnosti, ale i příjemnému místu a úrovni služeb.

2012-01-22 00:00:00



Nevím co napsat,vše už tak nějak bylo řečeno.Souhlasím s Luďkem a zároveň s Detektorem.Jedu tam především kvůli bezva partě.Jen snad na doplnění musím napsat toto : V Lužanech jsme byli 3 krát,ale z toho 2 krát jsme měli chatku ve vedlejším kempu.A důvod?Stačila objednat 3 dny před srazem a stála přesně polovinu než u Ládíka.

    Dále musím souhlasit i s Pejrakem,rádi by jsme byli všude,ale nedovolují to možnosti finanční,ani pracovní.

A vzkaz pro Schumiho a Barčí : Do Lužan jezdíme rádi,je to pro nás kilometrově a finančně ještě dosažitelný,tak tam klidně rádi pokud to půjde dorazíme znovu.

2012-01-23 00:00:00



*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 5
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ