Zpět na seznam
(3) Všechny značky motocyklů
(15)Ostatní

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: Ventilátor chladiče




Ventilátor chladiče
Tak mě nijak zvlášť nepotěšili,mám včudu motorek na ventilátoru chladiče,bez něj se jezdit nedá a tak na mě vysypal cenu, naštěstí se dá koupit samotný motor bez rámečku a vrtule ale i tak je cena nezáviděníhodná pouhých 9 500 +expresní poštovné (dovoz do dvou dnů) a práce, 300 kč na hod.+výměna chladící kapaliny protože se musel demontovat chladič tak že to šacuju tak na 11 000 kč a tak zní známé rčení " a prach máš ve větráku,, to je slušnej úlet co?
2011-04-13 00:00:00


Hele Zbyňdo a vzal jsi to nejdříve nějakému eletrikáři třeba by stím mohl něco udělat a ty bys ušetřil,oni jsou totiž někdy pěkně vychcaní prostě to připojí na proud a nefunguje? taky vyměnit celé,prostě tam může bejt jenom třeba upálený přívodní kabl a dal by se vyměnit?Já bych se neukvapoval
2011-04-13 00:00:00


No už je to rozjetý,na inernetu jsem nic nenašel,v tomhle zboží druhovýroba nefunguje a mám zato že motor není (bez porušení) rozrbiratelný,ale nechám si ten starý vrátit máme v práci takového šikulu a pokud s tím půjde něco udělat tak ho opraví a budu mít náhradní,nebo ho střelím. Blbí je že se tady musí sundat chladič a tedy vypustit vodu,bez toho se k ventilátoru nedostaneš,sundat nádrž a v té změti hadic a kabelů najít spojovací konektor. Ani pitomej konektor k tepel.čidlu nerozepneš,musíš částečně demontovat termostat. Kdž se zadaří tak jsou prachy do měsíce zpátky oto se nejedná, akorát mě zarazila ta cena.
2011-04-13 00:00:00


Zbyňku neblázni! Přece nedáš 11tis. za větrák!!!!
Mrkni třeba SEM , tam ho můžeš koupit za 1300,- i s poštovným z Německa. Je sice použitý (cca 8800km), ale zánovní a za rozumnou cenu.

Zbyňku, pokud třeba nemáš registraci u portálu eBay, nebo aktivovaný systém platby PayPal, můžu ti pomoc, já to vše mám.

2011-04-14 00:00:00


Elektromotor jde opravit troufám si říct ve včech případech , buď dáš ložiska , nebo převinout , nebo uhllíky ...atd , tohle je fakt úlet ta cena :-(         Měl sis nechat Fazera a byl si v klidu , néé dělam si srandu , máš krásnou mašinu :-)
2011-04-14 00:00:00


No vidíš Luďku Ebay mě teda nenapadl,jsi hodný že bys to přes sebe koupil,cením si toho ale už je to v pohybu,zítra dorazí a kdybych se teď cuknul tak mě snad vyhází mašinu z dílny na dvůr po dílech a už bych se tam nemohl ukázat,holt za blbost,jak obecně tak za ten motor kterej je taky taková malá blbost se platí, aspoň doufám že vydrží víc než 22000 km. A to už ten původní mohl být odkouřený  bůh ví kdy.
2011-04-14 00:00:00


RE:
Racek napsal/a : Elektromotor jde opravit troufám si říct ve včech případech , buď dáš ložiska , nebo převinout , nebo uhllíky ...atd , tohle je fakt úlet ta cena :-(         Měl sis nechat Fazera a byl si v klidu , néé dělam si srandu , máš krásnou mašinu :-)
Já nejsem elektrikář ale troufám si tvrdit že tenhe motor asi uhlíky nemá,ložiska jsou dobrý normálně se točí  akorát těch dvanáct voltíků tam jaksi nedorazí. No a s tím Fazerem máš pravdu (to máš radost co?) kdyby mě z něj tak nebrněly pazoury,určitě bych značku neměnil a s tím větrákem, japonec jako japonec cena taky nebude malá akorát je pravda že těch jsem použitejch na netu našel dost, hondu ani jeden, ba co dím ani šroubek z toho větráku
2011-04-14 00:00:00


Tak to je nářez, to jsou fakt masakr prachy!!! Jak řikaj kluci, tak půjde opravit, tak za pětikilo :-( , ale teď už je to jedno...
2011-04-14 00:00:00


RE:RE:
Zbyněk napsal/a :

 No a s tím Fazerem máš pravdu (to máš radost co?) kdyby mě z něj tak nebrněly pazoury,určitě bych značku neměnil 
Nemám radost ...tak jsem to nemyslel  , jen jsem uklidňoval sám sebe že ho ještě mám , protože už taky visel na motoinzerci a za tejden jsem ten inzerát zase smazal protože jsem zjistil že na ,,lepší,, zatim neni peníz . Je to pro mě začarovanej kruh , když na něm nejedu koukám po jiných , když ho sedlám tak mi přijde že jinou mašinu nechci :-))
2011-04-15 00:00:00


Já to Radime myslel taky v legraci, když nejde o život jde v podstatě o, no vždyť víš oco. Dnes už je to namontovaný a funkční, zítra si pro ni jedu akorát mě zarazilo  kdž říkal že  spíná při 105°C vždyť je to pět stupňů za bodem varu, nevím jestli se někde na čidle dá nastavit moment (teplota) sepnutí, ale to už se přece musí voda v motoru vařit ne?
No a jak píše Palci, oprava (pokud se motorek dá rozebrat) drahá nebude ale to já nevěděl, dle servismana to mohlo být na třech místech,konektor čidlo a ten větrák. Mohl jsem říct že ho měnit nechci nebo že nějaký použitý seženu a udělám si to sám ale co kdyby se žádnej nenašel,Luděk jeden našel, ale je to jen shoda náhod že tam jeden byl , nakonec bych tam jel znovu  a nebo bych si ho musel objednat a udělat.
2011-04-15 00:00:00



*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 9
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ
HLEDAT
POČASÍ