Zpět na seznam
(2) Všechno možné
(19)Vše okolo stránek

Musíte se registrovat pro založení nového tématu
Téma: 14.4.2012 - probíhá přesun na nový web hosting

Odhlášený uživatel

cau.. na wedosu mam taky web, prozatim funguji prikladne. Od lidi mam na ne taky dobre ohlasy. Peniz poslu, ikdyz na srazy moc nejezdim tak rad prispeju. FazerClub mi na zacatku s fazerem hodne pomahal pri jeho technickem fungovani a servisovani. Vsem zdar !

2012-04-15 00:00:00

RE:
Anders napsal/a :

Moc děkuji, za péči, kterou našemu webu věnuješ.

Myslím, že tím ještě zrychlilo načítání stránekÚžasný

Jj otrochu jsem zrychlil úvodní stránku přepsáním zdrojového kódu. Ostatní zrychlení už bude na ,,vině" nového hostingu :-)

šášť napsal/a :

Ahoj, díky moc za všechno. Jenom detail - mám pocit, že dřív fungoval avatar jednotlivých členů jako odkaz na jejich profil v galerii členů. Líp se tak dal např. dohledat kontakt rovnou při čtení fóra... Ale to jenom na okraj.

Ahoj. Jj určitě funguval :-). Moc děkuji za postřeh :-). Již samozřejmě opraveno :-)

Úprava fóra

Tak jsem ještě trochu poupravoval vzhled fóra, snad se vám to bude líbit Úžasný

Úprava Galerie členů

Vzhledem k tomu, že máte již několik stovek členů (1200) tak jsem se rozhodl, že Vám do Galerie členů přidám možnost vyhledávání :-). Takže, pokud někoho hledáte můžete si k tomu připsat co vlastně chcete hledat a ono vám to najde :-). Snad to někdo z Vás využije :-)

Asi to nechápu, ale co vlastně má vyhledavač vyhledávat?

Třeba když zadám do vyhledavače Petr, tak mi to má najít všechny Petry ze seznamu členů?

To jsem skusil - a nic!

Nebo to má najít registrace ve kterých se zadané slovo vyskytujie?

Zadal jsem třeba FZ6 - a zase nic!

Nechápu co to má vlastně vyhledávat? Úžasný

RE:
Luděk (admin) napsal/a :

Asi to nechápu, ale co vlastně má vyhledavač vyhledávat?

Třeba když zadám do vyhledavače Petr, tak mi to má najít všechny Petry ze seznamu členů?

To jsem skusil - a nic!

Nebo to má najít registrace ve kterých se zadané slovo vyskytujie?

Zadal jsem třeba FZ6 - a zase nic!

Nechápu co to má vlastně vyhledávat? Úžasný

Musíš si zaškrtnouttřeba políčko Jméno, nastavit řazení sestupně a do toho vyhledávacího políčka napsat třeba Petr

Aha, to by mne nenapadlo.

Tak by to asi chtělo když označím třeba město, aby ta volba změnila barvu slova město, nebo rovnou sloupku (třeba na žlutou), protože není vidět co jsem si k vyhledávání označil. (Je to jen návrh!)

Obsahující (v zvoleném sloupečku výše včetně řazení) : 

tohle by mělo být napsané takto:

Zvol si nahoře volbu řazení a  název sloupce ve kterém chceš hledat, pak do okna napiš hledané slovo.

To pochopí snad každý- i já! Úžasný

A volbu seřaď bych nazval Seřaď /vyhledej

Dík Luděk.

RE:
Luděk (admin) napsal/a :

Aha, to by mne nenapadlo.

Tak by to asi chtělo když označím třeba město, aby ta volba změnila barvu slova město, nebo rovnou sloupku (třeba na žlutou), protože není vidět co jsem si k vyhledávání označil. (Je to jen návrh!)

Obsahující (v zvoleném sloupečku výše včetně řazení) : 

tohle by mělo být napsané takto:

Zvol si nahoře volbu řazení a  název sloupce ve kterém chceš hledat a do okna napiš hledané slovo.

To pochopí snad každý- i já! Úžasný

A volbu seřaď bych nazval Seřaď /vyhledej

Dík Luděk.

Ok Jak je tedy libo Úžasný

Další úpravy

V galerii členů je již vytvořeno zvýrazňování vyhledávaného pole všetně pamatování si (zaškrtnutého) nastavení před odesláním :-)

Wow!

*Musíte být přihlášeni pro vložení komentáře
GALERIE
Fotografie člena Fazerclubu.cz
KALENDÁŘ AKCÍ
STATISTIKA
Uživatelé online :

Počet Hostů 1
Počet členů 0
PŘIHLÁŠENÍ