Anders napsal/a :
Moc děkuji, za péči, kterou našemu webu věnuješ. Myslím, že tím ještě zrychlilo načítání stránek |
Jj otrochu jsem zrychlil úvodní stránku přepsáním zdrojového kódu. Ostatní zrychlení už bude na ,,vině" nového hostingu :-)
šášť napsal/a :
Ahoj, díky moc za všechno. Jenom detail - mám pocit, že dřív fungoval avatar jednotlivých členů jako odkaz na jejich profil v galerii členů. Líp se tak dal např. dohledat kontakt rovnou při čtení fóra... Ale to jenom na okraj. |
Ahoj. Jj určitě funguval :-). Moc děkuji za postřeh :-). Již samozřejmě opraveno :-)
Asi to nechápu, ale co vlastně má vyhledavač vyhledávat?
Třeba když zadám do vyhledavače Petr, tak mi to má najít všechny Petry ze seznamu členů?
To jsem skusil - a nic!
Nebo to má najít registrace ve kterých se zadané slovo vyskytujie?
Zadal jsem třeba FZ6 - a zase nic!
Nechápu co to má vlastně vyhledávat?
Luděk (admin) napsal/a :
Asi to nechápu, ale co vlastně má vyhledavač vyhledávat? Třeba když zadám do vyhledavače Petr, tak mi to má najít všechny Petry ze seznamu členů? To jsem skusil - a nic! Nebo to má najít registrace ve kterých se zadané slovo vyskytujie? Zadal jsem třeba FZ6 - a zase nic! Nechápu co to má vlastně vyhledávat? |
Musíš si zaškrtnouttřeba políčko Jméno, nastavit řazení sestupně a do toho vyhledávacího políčka napsat třeba Petr
Aha, to by mne nenapadlo.
Tak by to asi chtělo když označím třeba město, aby ta volba změnila barvu slova město, nebo rovnou sloupku (třeba na žlutou), protože není vidět co jsem si k vyhledávání označil. (Je to jen návrh!)
Obsahující (v zvoleném sloupečku výše včetně řazení) :
tohle by mělo být napsané takto:
Zvol si nahoře volbu řazení a název sloupce ve kterém chceš hledat, pak do okna napiš hledané slovo.
To pochopí snad každý- i já!
A volbu seřaď bych nazval Seřaď /vyhledej
Dík Luděk.
Luděk (admin) napsal/a :
Aha, to by mne nenapadlo. Tak by to asi chtělo když označím třeba město, aby ta volba změnila barvu slova město, nebo rovnou sloupku (třeba na žlutou), protože není vidět co jsem si k vyhledávání označil. (Je to jen návrh!) Obsahující (v zvoleném sloupečku výše včetně řazení) : tohle by mělo být napsané takto: Zvol si nahoře volbu řazení a název sloupce ve kterém chceš hledat a do okna napiš hledané slovo. To pochopí snad každý- i já! A volbu seřaď bych nazval Seřaď /vyhledej Dík Luděk. |
Ok Jak je tedy libo